- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Неонацисти
Има ли някой друг който също споделя нацистките обеждения ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
разкажи нещо за неонацизма...
Аз съм за национализъм, силна държавност.
Общо взето споделяме вижданията на нацистите по времето на Хитлер за чист народ, а не някакви нечистокръвни боклуци.Основните ни врагове са евреите, циганите и помаците.
ти сам си враг на себе си
да живееш мразейки е страдание нищо повече
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами те не са избрали с каква националност да се родят . Как можеш да мразиш някой само ,защото той е от друг етнос ?
При това положение значи и ,че Американците трябва да ни избиват.
Кой ти насъди в акъла ,че трябва да мислиш по този начин ? Изхабен потенциал
Мир на праха им и какво от това. Първоначално България е била на страната на Третия Райх и от тогава не ни върви с политиците, които са минали към страната на съюзниците. Вижте в какво положение сме, на всякаде се размотават тея мангали. Плюете нацистите обаче по-железни от тях е нямало. Представяте ли си да воювате 4 години срещу врагове, които са ви разгадали кодовете за комуникация. Железна работа просто, всичките цигани и евреи под ножа !
Добре нареждайте тези, които мислят доброто за Родината и прегръщайте тези, които след време ще ни затрият. Помнете ми думите, не се ли предприемат мерки от народа скоро в България чистите българи ще сме 1/10 ..
И аз не харесвам цигани ,ама това означава ли ,че трябва да ги колим ?
Стига сме живеели и мислили в миналото ..21 век сме
Какво е спечелил Васил Левски от саможертвата си ?. Да гледа как българи търпят подигравки от цигани,евреи помаци и тем подобни ли ?. Как тези нечистокръвни боклуци си правят каквото искат?!. Заради такива мекушави като теб сме на това положение..
Естествено, че не означава, нека да ги оставим те да ни изколят първо.
Тук има един потребител - golemiq_korab_minava. Дано да види темата ти, много ще си допаднете.
Welcome to the Jungle...
Големи патриоти станахте всички изведнъж .
Много мразя прости хора с такова мислене като теб .
същите които изброи са лягали в окопа срещу турците през войните лошото е че ти и те са го забравили и всъщност имаме много общи неща може България да е родила две деца в лицето на помаци и българи но имат една майка
сега някакви си ни настройват едни други с цел да ни разделят и владеят а такива като теб се връзват
а Левски се жертва за една чиста и свята държава където турци българи и всякакви други да живеят равно един с друг
По времето на Хитлер знаеш ли, че е нямало бездомници, безработници, гладни хора, на жените са се давали пари да раждат здрави Германци. Тука кво е, умират хората като въшки щото пари няма от тея цигани. Аз не убия ли 1 циганин в тоя живот ще съм живял на празно.
И на мен ми е в него надеждата. Докато ни управляват някакви рязани е ясно на къде отиват нещата.
Чакайте малко. Това, че България е затънала до това положение, че само РАДИКАЛНИ действия срещу циганите и срещу някои други политици могат дани спасят от изчезването на нацията ни, както и излизането от глобализма, не означава, че трябва да се превърнем в нацисти. Нацистите не мразят само циганите, ами и всяка друга раса. Това е така, защото преди години е нямало науката генетика, или по-точно не е била развита на ниво, което доказава, че расизма е глупост. Хитлер не е успял, никой след него няма да успее.