.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 228

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз съм твърдо на мнение, че такива, дето крадат трябва да се пращат на обществено полезен труд - безвъзмезден, да не им се заплаща, а да бачкат, вместо да влизат в затворите. Има толкова много сметища за почистване, корита на реки, градинки да се прекопават. Ей такива неща - щом някой краде или прави друго противозаконно нещо - да си плаща с труд, защото имаме доста неща за поправяне, а няма пари за работна ръка.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Аз съм твърдо на мнение, че такива, дето крадат трябва да се пращат на обществено полезен труд - безвъзмезден, да не им се заплаща, а да бачкат, вместо да влизат в затворите. Има толкова много сметища за почистване, корита на реки, градинки да се прекопават. Ей такива неща - щом някой краде или прави друго противозаконно нещо - да си плаща с труд, защото имаме доста неща за поправяне, а няма пари за работна ръка.
    Идеално. За целта обаче трябва да се върне и казармата - редовни войски, които да пазят лагерите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си