- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Неонацисти
Идеята за чиста раса е една утопия. Прехвалените германци , дето всички толкоз им се кефят в момента са държавата с най-много турски емигранти. Ясно е, че циганите си правят каквото си искат в нашата родина, а и не само тук, но боя не е решение. Защо ли? Защото вие ще пребиете, дори убиете един, двама, трима, а какво ще стане след това? Те ще се озлобят и ще си отмъстят, но не на вас, а на възрастните, на жените с деца, на хора, които не могат да се защитят! Нима сте способни да живеете с мисълта, че заради вашата омраза и постъпка някоя старица е била брутално пребита, или някоя майка случайно минаваща покрай някой пострадал от вас!?!?!? Какви хора сте, защо не мислите за последствията!?
Не знам какво е решението за циганския проблем, според мен трябва да има начин тези хора да бъдат принудени да учат, да се образоват, да не живеят само на помощи.. Вероятно има начин, не за всички, но за една по-голяма част от тях. И в другите държави имат проблеми с такъв тип население, въпроса е да се ограничи "заразата" така да се каже... Но не с агресия, защото тя поражда повече агресия и накрая най-пострадалите са невинни...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Не знам тук колко адекватни хора пишат, но циганите в България са достигнали застрашителни количества - над половин милион. Къде в западна Европа има толкова маймуни? Как и с кои средства смятате да се мъчите за интеграцията им, при положение, че дори нивото на образованост при българите е паднало драстично?
Говорите без да сте запознати.
И сега се правят опити за образованието им. Предлагат им се безплатни учебници и сума ти привилегии, майчниски, които те буквално само се възползват и нищо не правят. Правени са опити за разбиване на цигански махали и заселването на част от семействата им в блокови ощежития - провал.
Истината е , че може само държавата, с тежка ръка, да подчини тази паплач. Но държавата я няма, българите спят!
Германия/Франция имат също много малцинства, със жизнения стандарт на ромите. Ко от туй?
Роми за приятели нямам, просто защото не ми е такава средата. Ако си плащат ток/сметки ми е през кура, ако ще и гвинейци да са.
Ако си плащат и работят и на мен ми е през кура, но те не го правят. А при спиране на помощи - крадът. Затворите се пълнят, не можем да ги издържаме финансово там. За това и ги пускат на свобода.
Трудовите лагери са добра идея. Демократични трудови лагери, така, да е демократично.
А точно пък Франция пропищя веднага и върна българските цигани.
Кметове на Белгия и Холандия идват да молят нашите да си прибират циганите.
А, ограничаване на соц. придобивки за хора с над 2 деца е съвсем резонно.
Аз съм твърдо на мнение, че такива, дето крадат трябва да се пращат на обществено полезен труд - безвъзмезден, да не им се заплаща, а да бачкат, вместо да влизат в затворите. Има толкова много сметища за почистване, корита на реки, градинки да се прекопават. Ей такива неща - щом някой краде или прави друго противозаконно нещо - да си плаща с труд, защото имаме доста неща за поправяне, а няма пари за работна ръка.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Не може мангалите да се издържат от данъкоплатците, това е непростимо. Или ги хващат на работа да работят, да имат доходи и да плащат данъци и сметки или в казана, друго решение няма.
То това е, че не се наемат управниците да ги принудят да работят. Те нали масово ромите мрънкат, че няма работа за тях, ами да им дадат работа - да ги накарат да чистят и мият и т.н., ако искат да вземат помощите, дето им го дават. Не се явява манго да чисти, ако няма основателна причина - край на помощите и айдее
Трябва наистина да се намерят управляващи, които да накарат мангалите да работят ( каквато и да е работа полезна за обществото). Щото има държави, които са на този принцип- Не работиш и нямаш пари да си плащаш данаците, значи не можеш да си позволиш и да се разболееш, за това не им се осигурява медицинска помощ на тези, а тука как е, ражда циганката 10 деца и айде щрака с пръстите...
Последно редактирано от defender : 01-26-2015 на 12:59
за тебе май монаси са само тия дето ги правят известни по телевизора, що за светоглед имаш ве.
ПП: и много ме кефиш как все едно ей такова обобщено говориш
Последно редактирано от defender : 01-26-2015 на 13:31
не се прави на ударен, публична тайна е, че във всички манастири си го подават. в духовната семинария също.
Welcome to the Jungle...
^
ти да не си някъв "антимонашески неонацист"
все пак да не бягаме прекалено от темата, а и ти тук си като у дома си, или викаш ти по дефоулт така се говориш
наричай ме както искаш, но не е моя вината, че педерастията и разврата са се настанили трайно в манастирите (които уж са Божия обител). като се почне от баба Гуси и се стигне до ватиканските кардинали, преобладаващата част са мъжоебци.
Welcome to the Jungle...
добре-добре, ай да не почваме с зададени обществени шаблони, говориш така щото представата ти за монаси е изградена единствено от телевизията или пък от някакво супер шоу Невада например.
"Наричай ме както искаш"
ми добре ще те наричам Чубака
А твоята представа за монасите каква е? и как е изградена?
Welcome to the Jungle...
от много неща, но не съм монах ако това намекваш.
Нищо не ти намеквам. Прави ми впечатление, че пак шикалкавиш, което ми говори, че ти липсва необходимата аргументация, с която да защитиш твърденията си.
Welcome to the Jungle...
"Мекушави" хахахаха Ти не си ли мекушав?! Ти, който създаде наскоро темата "Правилно ли постъпих", където разказваше за това как си атакувал някакви турци, които ти се присмивали... хахахаха Като си толкова уверен в смотаните си убеждения защо изпитваше нуждата да споделиш случката тук? Не беше сигурен, че си постъпил правилно, нали? Що се гънеш ?
Последно редактирано от espada : 01-26-2015 на 14:37