- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Неонацисти
през комунизма е нямало циганска мизерия, но не заради скинари
на колко години си ти? на 17? Много си малък. Трябва да мислиш малко по-индивидуално. До колкото ми стана ясно, ходил си по мачове и някои батковци са те зарибили точно на думи да участваш в дружинката им. От горе дори може да им плащат на тях за това. Повечето сте тинейджъри, защото най-лесно се манипулирате. Бедни сте, не се разбирате добре с родителите си. Така ли е?
Е бате ти колко си зле.
Хитлер просто е боготворял най-чистата раса Ариийската (днешен Иран, макар, че отдавна са се пръснали по цял свят)
Чиста е заради зороастрийзма... Щом мразите евреите (които са естествени врагове на арийците заради географското им местоположение) циганите и помаците, треа мразите и всички други освен арийците. Тъпанар това включва и теб самият.
Отрепка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
не разбирам защо спорите с него
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
А аз прочетох само първия пост и написах да му обясня колко е зле.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
той е с разсъждения на хора от началото на миналия век
липсват му 100г цивилизация
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нацистчето, последно разбра ли, че и ти не си ариец и според идеологията, която /уж/ изповядваш, трябва да се самоубиеш?
Както и да е явно, че никой от форума не споделя вижданията ми за нещата. Спирам да коментирам тук.
Ей смотан, още ли си защитаваш тъпанарската идеология тука ве?!Не те ли изядоха вече гладните мангали... Що не идеш да им дадеш шанс да се нахранят...