- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Неонацисти
антраксе, всеки вярва в нещо. А ти в парите и шибания капитализъм, браво.
къв 21 век ве, да не би да еволюира след втората светвна
кво си мислиш, че днес като сме много комуникационни и всички сме станали много хинтелигентна раса ли ве? Виж кво става в Украйна, ви кво направиха в в целия близък исток и африка. Гледай как се разцепва Европа майна, защото след всяка мизерна криза идва война.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ми значи излиза, че си горе-долу като него, само че неговата подигравка се изразява с юмруци по ромите, а ти може би като по-страхлив или физически по-слаб, го изразяваш с подигравки от разстояние
Ако е възможно да има общо заключение за всички в дискусията, то това трябва да е, че "nevermorevon" е тъпанар. Няма друг толкова сигурен извод.![]()
Аз казах, че спирам да пиша в темата вие продължихте да ми се заяждате, но не се учудвам клавиатурни нинджи има колкото си щеш. Еспада ти внимавай най-много, защото си ми най-лесен 30 минути път имам до тебе, обаче збарам ли те ти казвам Стара Загора ще ти се стори тясна, помни ми думата![]()
Ай идвай, тъкмо си търсих спаринг партньор, ама да не ми дойдеш с батите и бокс-овете, скинарче малко.![]()
Последно редактирано от espada : 01-27-2015 на 21:01
и кво казва кораба
корабе кажи им да паднат за 20-си
(тигъра се съмнявам, че ше ги направи де с тия мускулченца)
Последно редактирано от defender : 01-27-2015 на 21:05
ХАХАХАХААХА Що ти е нож да ми вадиш е, с голи ръце не можеш ли да си свършиш работата, смешен?! ХАХАХАХА
padaite vsichki za 40
Както и да е спирам да отговарям в тая тема, ако имате проблем с мен ми пишете на лично. Различно хора, различни виждания![]()