- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак моите проблеми
А може пък просто да чака да ти писне и ти да скъсаш с него,а не той с теб за да може след това ти да си виновната и ако е нужно евентуално това постоянно да ти се напомня.Може и да е заради евентуалната му работа в Турция.Може и както каза Пантерата просто да се опитват да изглежда големият мъжага в очите на хората. Но и ти си си виновна.Като ти се беше зацупил затова задето не си го накарала да остане трябваше просто да му кажеш нещо от рода: "Мисля,че вчера проведохме много ползотворен разговор.Не искаш да те контролирам,няма да те контролирам.Ако искаш можеше да останеш.Ти пожела да си тръгнеш" И точка по въпроса.Без дълги обяснения и словоизлияния.А следващият път като си затръгва ако имаш желание го попитай да остане.Ако и при това положение започне да ти подмъцва го прати на майната му,да го духа и да заминава да си се цупи в тях си...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Така и ще направя, не смятам, че съм жена (момиче) или каквото съм там, което да заслужава подобно отношение. Аз все се старая да съм добра, да угаждам на другите и въпреки всички ла*на да прощавам и да давам шансове. Ама така ми акат на главата постоянно.
В очите на хората не мисля, че е проблема, пред хора винаги е мил винаги показва, че го е грижа за мен, че държи на мнението ми и т.н.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Niakoitam следващия път ще му кажа да остане, ако има следващ път. И като остане, докато спи ще го халосам с някой тиган, да му дойде акъла!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
бтв: някак ми е странно да чета, че мъжът живее при приятелката си, а не обратното...
Разбирам, че положението е такова, че налага подобно съжителство - но все пак ми се струва странно.![]()
Хахах, странно си е, аз имам къща, той е тук на квартира, защо да зарежем цяла къща с двор и глезотийки, за да се наврем в квартирата, в която през стените се чуват съседите как хъркат![]()
![]()
Niakoitam дано да има следващ път, надявам се да не реши да ме зарязва по тъпия вайбър - тогава не с тигана, ами с лопатата ще го причакам и ще го халосам! Аз както казах обичам щом имам проблем веднага да търся решение, а той мисли и си дава малко време да се успокои. Затова си мисля, че може би ще ми даде шанса да се видим и да му кажа каквото имам да казвам... ще разбера може би до час - два, като свърши работа и си види телефона
Да разбирам ли, че цялата къща е на твое разположение и освен теб - в нея не живеят други хора?
Щото, ако на горен/долен етаж живеят твоите "мама и тати", а на друг етаж - твоите баба и дядо, то лично аз - ако бях в ситуацията ма момъка (с който си прекарваш времето) щеше да ми бъде супер неловко...![]()
Е, нали има много багаж у вас, значи все ще се видите(шеговит тон).
И защо ти продължаваш да го търсиш и да искаш да се видите, преди 2-3 поста не каза ли, че ще чакаш той да те потърси?
Цялата тази работа много я драматизирате според мен. Да, ужасно тъпо и женски и реагирал в ситуацията(доста женски го правят това, а значи те може, а мъжа не?), но не мисля, че трябва да му обръщаш толкова внимание на думите. Просто го остави на спокойствие известно време, ако не те потърси или пък пак продължава да ти мели сол на главата тогава вече му бий шута.
Някак в прекалено кратък период провеждаш разговорите за връзката ви с него и това би изнервило всеки. Накрая ще му е още по-лесно да те обвини, че вината е твоя, а ти ще му повярваш, защото очевидно все търсиш вината в себе си.
Той ме потърси снощи, той ми писа дали е удобно да мине и да се видим. Аз казах да и след това стана това, че трябвало да го накарам да остане. А това за виждането му го пуснах сутринта, защото искам да си изясним нещата.
Ма много съм тъпа, в момента, в който го пуснах съобщението , съжалих....
Иначе къщата си е моя, изцяло съм сама в нея, няма майки, бащи, баби, дядовци, братя - никой друг не живее с мен там
Брей, твоя мъж голям късмет извадил с момиче/жена като теб и пак намира кусури...
Прави се на интересен - заличи всякакви връзки с него. Първоначално ще се дръпне и той ще направи същото, но след седмица-две пак ще те потърси... А, ако не го направи - явно вече няма тръпка към теб.
Прав си, явно трябва да действам крайно и да спра да хленча и да се омилквам и да търся начин да оправя нещата...
Сега много ме е яд за това съобщение, дето му го пуснах! Да имаше как да си го изтегля обратно преди да го види![]()
![]()
Ще се надявам да не иска да се видим, да му се спиХаххаха...
ти не беше ли тази която доскоро пишеше че е влюбена и сичко е тип топ ;д
Аз бях да, затова сега в последните два дни съм, като ударена с мокър парцал. Защото тия тъпотии са от неделя насам.... И ми идват като гръм от ясно небе...
Интересно ми е - ти си на 29 г. (на мен ми се падаш кака, аз съм на 28 г. :P ), а сякаш досега не си се сблъсквала с подобна ситуация...
И преди време бе споделила, че приятелят ти е с 10 г. по-възрастен от теб, че е чужденец, а малко по-рано днес (или вчера да е било) писа, че има шанс той да замине за Турция, та в тази връзка той турчин ли е или?
Интересно ми е на какъв език си общувате.![]()
Не съм се сблъсквала с такава ситуация, наистина, имала съм 3 сериозни връзки, в които винаги сме говорили за нещата, винаги сме стигали до решения. Никой от бившите ми не е имал този проблем - да се цупи и да не иска да говори, да решава от една-две реплики, че не го искам или нещо такова...
Не е турчин, няма нищо общо с турците, просто компанията, в която работи започва проект там. Говорим си на английски, аз го знам доста добре, на него му е майчин
Да допълня, видял е съобщението което му пуснах сутринта, че го обичам и искам да се видим да говорим, но не отговори нищо, пак излезе от линия, може би пътува от работното място към квартирата или ресторанта за обяд. Ще видя дали ще пише, аз повече няма да нахалствам
Писа, писа ми че е видял съобщението ми и че е много уморен, но ще се пробва да не заспи и ако не заспи ще пием по кафе и ще говорим... Ясно ми е че е уморен и му се спи, спеше му се още снощи, после да е дремнал 4 часа, ок... Ще видим, ще докладвам пак какво е станало. Аз събирам кураж ако все пак се видим да поставя картите на масата и да си кажа всичко, което имам и не ми харесва....
Не, че се самообвинявам, за някои неща съм си виновна, но далеч не за всичко.
За сега изяснихме нещата, аз си казах, каквото имам да казвам, той си каза каквото има да казва, доста дълго говорихме, анализирахме и всеки си призна грешките и недостатъците. Което е добре. Продължаваме заедно напред, ще видим дали ще се нагодим правилно един-спрямо друг. Според него с желание и в името на любовта ни, можем да се научим на малки компромиси и двамата, най-вече той, защото осъзнавал, че в повечето случаи скарванията ни са глупави и се драматизира, заради неговото поведение. Да видим ще се промени ли или не баш... Аз вече съм с едно на ум и той го усеща...
Ако смяташ че има идеални семейства, бъркаш се. Дори след дълги години семейства се карат, за дребнави неща, които в продължение на дълги години си остават и дразнят другия. Това е нормално, ако всичко беше идеално като в приказките, то нямаше да е никак интересно.
VinDiesel, напълно си прав, хората са различни и няма как всичко в единия да допада на другия. Важното е комуникацията, ако се премълчава един проблем, то той не само, че не се решава, не се забравя, ами започва да цъка, като таймер на бомба и с всеки следващ нерешен проблем се събира все по-вече негативна емоция. И накрая избухва.
Аз ще се опитам да наложа ново темпо на тази връзка, да има разговори, иначе не става...
Според мен проблема ви е, че не разполагате с време и смените ви се разминават.
В такива връзки, когато времето е дар, винаги единия страда(в повечето случаи жените), защото са свикнали на повече внимание.