Ето ме, че пак пускам тема за моята любовна драма...
С него сме заедно от вече 10 месеца. В началото нещата бяха само секс, но за около два месеца се влюбихме.
Всичко ок, връзката се развиваше добре, започна да идва да спи в моята къща все по-често. Той не е от тук, работи всеки ден, на смени, има квартира, в която не можем да стоим, защото има негови колеги там. Работата му е такава , че 4 седмици е тук, 1 седмица си е вкъщи. В тази 1 седмица сме само на чат. (извинявам се за подробностите, но искам да обясня максимално ясно, за да помоля и за съвет)
Така, имали сме някакви "спречквания" заради моята ревност, заради неговата ревност също, но винаги сме успявали да оправим нещата. Наскоро започнах работа и аз, което ограничава все пак времето ни заедно, той работи на смени, както казах, сутрин става в 5,30 за да ходи първа смяна. Когато е втора се прибира около полунощ и започва работа, когато аз все още не съм приключила - един вид за малко се виждаме в тоя случай. Аз бачкам от 9 до 5
Ето я и случката, която отприщи проблема, който явно сме таели в нас. Вчера аз почивах, той беше първа, приключи към 13,00 ходи на обяд с колегата си (по обективна причина, която не искам да споделям аз няма как да отида да обядвам с тях в заведението), после се прибра до квартирата си и се бяхме разбрали да дойде вкъщи, да си направим вечеря, ала-бала, да спи при мен и сутринта да ходи на бач. Към 16,30 му пуснах едно шеговито съобщение "хайде де" и усмивка, а той ми върна, че говори по скайп със семейството, което е далеч и , че не му харесва да се опитвам да го контролирам. Казах, че съм се пошегувала, а той, че дори сега да е шега е имало случаи, в които не е било шега и на него това никак не му харесва. Извиних се, казах, че ще се поправя в това отношение, защото наистина му вярвам. Той каза, че ако продължавам така ще го изгубя, имало и още неща, които го дразнели, един случай с едни хавлиени кърпи, които бях забравила в банята, която аз не използвам, та той се подразнил, че кърпата стои там няколко дни и е гадна. Както и да е, извиних се и за това, знам че вината е моя, трябва да проверявам без значение, че тази баня не я ползвам.
Каза ми, че понеже от известно време съм в почивка от хапчетата анти-бебе ще трябва да правим секс с презерватив, аз съответно му казах, че ще ги започна пак, но според него само съм протакала започването им. Както и да е, започвам ги пак от следващия цикъл. Не искам дете на този етап! Но това с презерватива след 10 месеца без, някак ме жегна и обиди...
Каза ми, че за момента ще започне да си спи в квартирата, когато му се налага да става рано за първа смяна, вече е взел това решение и аз не мога да го променя, засега. Имал нужда да си почива... ... Е, когато е втора аз трябва да го чакам до 00,00 и повече, да хапнем нещо набързо, евентуално секс и да спим, а аз трябва да стана в 7. Добре, аз не се оплаквам, че не ми стига времето да се наспя... Ще го преживея...
Както и да е, снощи все пак дойде и ги говорихме за нещата лице в лице, вечеряхме, гледахме предаване и към 22,30 си тръгна. Целуна ме, каза ще се видим утре, аз му казах че го обичам а той отговори само "и аз"
Казва, че ме обичал и, че не иска да се разделяме, просто някои неща го дразнят, опита ми да го контролирам, което явно само за мен не е така, той така го разбира...
Извинявам се , че е толкова дълго и объркано, но все още треперя от страх да не го загубя...
Моля ви, дайте мнение, съвет, или поне една топла дума, че всичко ще се оправи... Имам нужда от подкрепа в този момент, а съм такава, че дори с най-добрата си приятелка ми е трудно да споделям. Вчера се чух с нея, бях много разстроена, плачех, а тя беше в шок, защото за нея аз съм най-силния човек на света, минала съм през хиляди пъти по-ужасни неща без да падна духом, а сега съм срината... Тя ми помогна малко, надъха ме, но не срещам истинско разбиране, а по-скоро тя е на мнение - ти си пич, я не се бори за този... Излишно е да казвам, че го обичам истински и искам да се боря.
Моля... Съвети...