- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак моите проблеми
Съгласна съм.
Никога не съм разбирала игрите за надмощие в една връзка. Аз да ти покажа, ти да ми покажеш и да видим кой ще излезе отгоре накрая. Във връзката трябва да има някакъв вид равенство - колкото се дава, толкова и да се получава, в противен случай липсва баланс и взаимоотношенията се клатят.
Вашите явно са се разклатили. Хубаво му е, че е център на света ти и макар това да го задушава, не е готов да приеме, че може да имаш и друг интерес. Изненадана съм от реакцията му - винаги съм мислела, че подобен финт е запазена марка за жените, които обичат да тестват партньора си.
Мисля, че е време да си проведете един сериозен разговор и да си сложите картите на масата - всеки ясно да каже какви са очакванията му от другия и какво е готов да даде обратно. И да видите дали ви се срещат гледните точки. Ако не се срещат - ще правите ли компромис, ще се мъчите ли да се заздравите или ще оставите нещата така.
Далеч съм от мисълта да те съветвам (както някои други потребители) да захвърлиш всичко и да се откажеш от него напълно, защото е очевидно, че си вложила много емоционално в тази връзка. Направи, каквото смяташ, че си заслужава да направиш, за да я опазиш. Но гледай да не се потъпкваш сама. НомНомНом е права - ако няма самообич и самоуважение, не си заслужава.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last