Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
Родителите му не са, но има един колега... Не мисля, че би се повлиял от неговото мнение, но онзи постоянно му пълни главата с глупости, как аз не съм з анего, как той може да ходи и да чука всяка, която си поиска. Не знам дали е той причината.
Не знам и дали иска да ме разкара, няколко пъти поставих въпроса директно - искаш ли всеки да поеме по пътя си и всеки път отговора е или "искам да поемем заедно по общ път" или "обичам те и искам да съм с теб". Но след това става някоя такава тъпотия и той се цупи. Мисля, че сега е по-страшно от всеки друг път, защото явно смята, че аз не го искам или де да знам какво смята..... Наистина не знам, затова търся съвети тук. Като децата съм - обичам го и искам да съм с него, ще дам последен шанс на себе си и на тая връзка, но вече си имам едно наум.
А може пък просто да чака да ти писне и ти да скъсаш с него,а не той с теб за да може след това ти да си виновната и ако е нужно евентуално това постоянно да ти се напомня.Може и да е заради евентуалната му работа в Турция.Може и както каза Пантерата просто да се опитват да изглежда големият мъжага в очите на хората. Но и ти си си виновна.Като ти се беше зацупил затова задето не си го накарала да остане трябваше просто да му кажеш нещо от рода: "Мисля,че вчера проведохме много ползотворен разговор.Не искаш да те контролирам,няма да те контролирам.Ако искаш можеше да останеш.Ти пожела да си тръгнеш" И точка по въпроса.Без дълги обяснения и словоизлияния.А следващият път като си затръгва ако имаш желание го попитай да остане.Ако и при това положение започне да ти подмъцва го прати на майната му,да го духа и да заминава да си се цупи в тях си...