.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Родителите му не са, но има един колега... Не мисля, че би се повлиял от неговото мнение, но онзи постоянно му пълни главата с глупости, как аз не съм з анего, как той може да ходи и да чука всяка, която си поиска. Не знам дали е той причината.
    Не знам и дали иска да ме разкара, няколко пъти поставих въпроса директно - искаш ли всеки да поеме по пътя си и всеки път отговора е или "искам да поемем заедно по общ път" или "обичам те и искам да съм с теб". Но след това става някоя такава тъпотия и той се цупи. Мисля, че сега е по-страшно от всеки друг път, защото явно смята, че аз не го искам или де да знам какво смята..... Наистина не знам, затова търся съвети тук. Като децата съм - обичам го и искам да съм с него, ще дам последен шанс на себе си и на тая връзка, но вече си имам едно наум.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Родителите му не са, но има един колега... Не мисля, че би се повлиял от неговото мнение, но онзи постоянно му пълни главата с глупости, как аз не съм з анего, как той може да ходи и да чука всяка, която си поиска. Не знам дали е той причината.
    Не знам и дали иска да ме разкара, няколко пъти поставих въпроса директно - искаш ли всеки да поеме по пътя си и всеки път отговора е или "искам да поемем заедно по общ път" или "обичам те и искам да съм с теб". Но след това става някоя такава тъпотия и той се цупи. Мисля, че сега е по-страшно от всеки друг път, защото явно смята, че аз не го искам или де да знам какво смята..... Наистина не знам, затова търся съвети тук. Като децата съм - обичам го и искам да съм с него, ще дам последен шанс на себе си и на тая връзка, но вече си имам едно наум.
    А може пък просто да чака да ти писне и ти да скъсаш с него,а не той с теб за да може след това ти да си виновната и ако е нужно евентуално това постоянно да ти се напомня.Може и да е заради евентуалната му работа в Турция.Може и както каза Пантерата просто да се опитват да изглежда големият мъжага в очите на хората. Но и ти си си виновна.Като ти се беше зацупил затова задето не си го накарала да остане трябваше просто да му кажеш нещо от рода: "Мисля,че вчера проведохме много ползотворен разговор.Не искаш да те контролирам,няма да те контролирам.Ако искаш можеше да останеш.Ти пожела да си тръгнеш" И точка по въпроса.Без дълги обяснения и словоизлияния.А следващият път като си затръгва ако имаш желание го попитай да остане.Ако и при това положение започне да ти подмъцва го прати на майната му,да го духа и да заминава да си се цупи в тях си...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си