.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на nevermorevon

Начина ми на хранене който ми помогна да сваля 15 КГ за 1 месец

Искам да споделя моя начин на хранене с който лятото успях да сваля 15 КГ за около 35 дни. Напълно премахнах сладко,газирано,тестено,чи сове и всякакви тем подобни боклуци. Основните храни с които се храних бяха плодове, зеленчуци и меса (пилешко,заешко,риба). Храних се по 3 пъти на ден, защото не обичам да ям много често попринцип. Сутрин най-често закусвах обилно с плодове или кисело мляко със сурови ядки. На обяд най-често ядох пилешко на скара със зеленчуци. Вечер пак така. Единствената напитка, която пих беше вода и чат-пат кафе. Много е важно да се пие доста вода.С този начин на хранене резултатите идват на лице много бързо (особенно ако тренираш). За тренировките ми 3-4 пъти на седмица фитнес, след всяка тренировка тичах по 15-20 минути на пътечката, а в дните които не ходих на фитнес скачах на въже у нас.
    Ако някой иска хубав начин да отслабне това е. Отначалото е малко трудно да се откажеш от сладкото, соковете, газираното но в последствие направо губиш желание, не ти се ядат изобщо .
    Успех на тези, които решат да опитат

?!

Според теб, здравословно ли е да се свалят 15 килограма за 1 месец?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    ?!

Според теб, здравословно ли е да се свалят 15 килограма за 1 месец?!
    Не е здравословно ако си ги свалил както ги беше свалило 1 момиче от моя клас, което не тренираше нищо, пиеше разхлабителни чайове и яденето и беше 1 ябълка на ден и през 3 дена ядеше 1 пакет солети.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Зависи, ти си висок, така че 15 кг, не са толкова фрапантни, хватката е да не увиснеш изведнъж.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Зависи, ти си висок, така че 15 кг, не са толкова фрапантни, хватката е да не увиснеш изведнъж.
    Малко бях овиснал обаче се оправих, сега почвам да чистя за лятото

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    и яденето и беше 1 ябълка на ден и през 3 дена ядеше 1 пакет солети.
    :O шит

Жива ли е още?

Да, тя стана около 35 кила, а беше 53 и тяхните не и обръщаха много внимание, обаче класния ни взе нещата в ръце и се обади на психолози глупости да се видят с нея. И в момента пак си е качила нормалните килограми, но не е в нашия клас.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Мале : ( Дано да е добре. Е и аз лятото бях около 38-39 но без диети. Ти имаш ли снимка бифор/афтър?
    Последно редактирано от kaRamella : 01-27-2015 на 12:27

Все още нямам, ще си правя Март месец такава, за да се види какво съм постигнал за 6 месеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си