.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Lightbulb Проблем и то голям !

Здравейте на 15 години съм. Живея във Германия от години на ред тук ... от скоро си имам приятелка месец вече ! Преди две седмици правихме секс искаше да и бъда първия .. правихме го без презерватив ! Оказа се че е бременна от седмица не сме се чували и говорили .. обади ми се и ми каза че е ходила на гинеколог ! Какво да правя !? Бебето не може да се премахне тъй като не е на годините ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Вадиш повече пари и на "черно" й правят аборт.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Бутни я по стълбите.Чувал съм че помага.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Кофтия, ама дето вика Disel , вадиш повечко евра и все някои доктор в болницата ще се ослуша

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Бутни я по стълбите.Чувал съм че помага.
    +1

Тука е Германия трудно е да се направи аборт ! А и гинеколога каза че просто направи ли аборт има големи шансове да умре ! П.С приятелката ми е на 16

Мега фен Аватара на baby_baby
    Честито да ви е живо и здраво

Мега фен Аватара на RapExotic
    Водиш я в българия и я оправят за едни 200лв.

Да умре? В кой месец е бремнно момичето, че има опасност за живота? Аборт на черно е много рисковано. Според мен ви чака дълъг и сериозен разговор с родителите

Щом има риск за момичето, бъди мъж и си поеми последствията. Може да сте пораснали и да правите секс без презерватив, но не можете да си поемете отговорността като такива. Първо говорете и двамата с родителите си, което съм сигурен няма да е приятно за никой, но е наложително и на първо място.

Цитирай Първоначално написано от fifince93 Виж мнението
    Да умре? В кой месец е бремнно момичето, че има опасност за живота? Аборт на черно е много рисковано. Според мен ви чака дълъг и сериозен разговор с родителите
    Ами тука са специалисти. Нищо чудно за Германия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си