- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога да и кажа, че съм мъж?
От мълък исках да съм жена. Като по-голям започнах да се обличам и гримирам, като жена. Така се разхождах и хората си мислеха, че съм жена. Чувствах се самотен. Направих си регистрация в сайт за запознанства. Търсих си половинка. Написах, че съм жена. Включиха ми се много мъже и обратни жени. Една жена призна, че е бисексуална, но аз не и признах, че съм мъж. Помислих, че ако и призная ще откаже срещата. Да и призная ли сега или утре на срещата?
Естествено,че да.
Все едно да искаш кола,ама да ти донесат пепси.Чувството е гадно,нали ...
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ти си мъж само по документи, така че не се притеснявай.
Ако имаш пари, винаги може да си смениш пола.
Welcome to the Jungle...
Само не викай Бат Гергее като започнеш да са задушаваш.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Прекарахме си приятно. Тя беше много любопитна. Указа се, че с нея може да се говори на всякакви теми. Много интелигентна е и ми сподели много за себе си. Сподели как бившият и мъж я е тормозел много и тя го напуснала и за другите и връзки. Говорихме си за връзките между хората, за грешки в миналото ни, за нас и за още много други неща. Отидахме заедно до тоалетната. С мен и беше много яко. Натискаше ми се и си личеше, че ме е харесала. Целунах я за довиждане, но на нея не и беше достатъчно и ме покани в апартамента си, кадето го направихме. Тя живее сама и сподели, че се чувства много самотна.
Това не е библейско ,ако те кефят жени ,а се обличаш като жена не е добре работата ,или бъди шимейлче или хетеро бе, човек хахаха
В такъв случай ви пожелавам да сте много щастливи.![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
itaka
ti li si we mom4e- momi4e. spoko i az sym taka
ТРООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООЛ
Speed 3 Axela