- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Последици от мастурбацията - добри или лоши?
Здравейте. Скоро четох няколко статии със съдържание подобно на "учени доказали това", "учени доказали онова" и една ще е за това, че последиците от мастурбирането са лоши, а друга - че са добри. На 14 години съм. Не знам дали е проблем това, но почти всеки ден виждам "повод"(мъжете и момчетата ще ме разберат) за мастурбиране и го правя в седмицата от 5 до 7 пъти. Въпросът ми е - дали това ще повлияе зле на по-късна възраст(18-20 години) при полов акт или обратното? А и дали има някаква опасност от това, тъй като аз смятам, че е напълно човешко, защото мисля, че всеки нормален мъж го прави. Само се опасявам да няма последици от това, че го правя малко по-често.
П.П Извинявам се ако съм объркал раздела.
не случайно в библията е казано, че не трябва да се мастурбира.
не е полезно и трябва да се чувстваш виновен, особено ако го правиш чак толкова често
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За твоите години нормално да го правиш няколко пъти в седмицата. Когато започнеш да правиш секс би трябвало постепенно да спреш да изпитваш нужда от самозадоволяване. За сега нямаш проблем.
#същия случай
няма никаква опасност от това нещо и не трябва да се чувстваш виновен, лично аз не пропускам и ден
средно по един - два пъти, абсолютно нищо лошо няма да ти се случи, и не ги слушай тия дето казват че трябва да се чувстваш виновен.......
маструбирай спокойно, обратното - да се въздържаш е много по-вредно
като започнеш редовен полов живот желанието да маструбираш ще затихне![]()