Здравейте, сигурно има много подобни теми но исках да напиша и аз .... Такамм, с едно момче се ''забивахме'' 2 месеца някъде, делят ни около 20 км и се виждаме супер рядко , познаваме се от ноември 2014 и сме се виждали 5 пъти общо :/ но за тези 5 пъти разбрах че може би той е човека, на две от срещите ме целуна по бузката.. това ми даде още по-големи очаквания, но уви.... в един хубав миг той спря дори да ми пише, не ми беше писал цял ден и на другия ден ми написа че е бил размишлявал какво да стане с НАС.. попитах го какво има предвид и ми написа че не е сигурен дали трябва да продължаваме.... почувствах се ужасно, няма какво да крия .. отговорът му като го попитах КАКВО СТАВА беше ''бях на рожден ден, станаха някои неща с една приятелка и не искам да те залъгвам вече'' в този момент всякаш целия ми свят се срина .. бях привързана към него много... а сега иска да останем приятели ))))))) .......
Моля, кажете ми какво да правя чувствам се безпомощна .... .. Дайте някои съвети Благодаря предварително