.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Заряза ме

Red face Заряза ме

Здравейте, сигурно има много подобни теми но исках да напиша и аз .... Такамм, с едно момче се ''забивахме'' 2 месеца някъде, делят ни около 20 км и се виждаме супер рядко , познаваме се от ноември 2014 и сме се виждали 5 пъти общо :/ но за тези 5 пъти разбрах че може би той е човека, на две от срещите ме целуна по бузката.. това ми даде още по-големи очаквания, но уви.... в един хубав миг той спря дори да ми пише, не ми беше писал цял ден и на другия ден ми написа че е бил размишлявал какво да стане с НАС.. попитах го какво има предвид и ми написа че не е сигурен дали трябва да продължаваме.... почувствах се ужасно, няма какво да крия .. отговорът му като го попитах КАКВО СТАВА беше ''бях на рожден ден, станаха някои неща с една приятелка и не искам да те залъгвам вече'' в този момент всякаш целия ми свят се срина .. бях привързана към него много... а сега иска да останем приятели ))))))) .......
    Моля, кажете ми какво да правя чувствам се безпомощна .... .. Дайте някои съвети Благодаря предварително

Това, което трябва да направиш, е да се разсееш с нещо. Още си малка явно, взимаш тия неща много навътре. Реално не те е зарязал, защото не сте били никакви. Просто си харесай някой друг.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на NomNomNom
    От къде до къде е 20км, ако не е тайна
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

да, буквално не ме е зарязал , но разбираш ме така се чувствам отврътре.. не мога да си намеря място, това стана днес ......... не знам, дори бих изпаднала в такова състояние да му се моля (никога не съм си и помисляла че ще се моля на някое момче)

Повече от фен Аватара на Meoww
    Значи, разбирай, че се е събрал с тази негова приятелка. Само да не стане така,че след 2 седмици, тя като го зареже, да те потърси пак . Бий му шута и повече не се занимавай. Той сам ще те потърси след много кратко време, но няма смисъл да се занимаваш. Ако това момче наистина те харесваше, нямаше толкова бързо да те смени за друго момиче. Сама си направи изводите.

разберете, това момче ме убеждаваше че не е като другите .. каза ми че всичко ще направи за да съм щастлива и да е с мен .. но уви..

иска да останем просто приятели, а нали се сещате че това за мен в този момент не е никак лесно .... кажете какво да правя, да си остана ли приятелка с него или не ...

Цитирай Първоначално написано от girl ^^ Виж мнението
    дори бих изпаднала в такова състояние да му се моля (никога не съм си и помисляла че ще се моля на някое момче)
    Ти и да му се молиш, нищо няма да постигнеш. Приеми случилото се като урок, защото така става понякога в живота. Той харесва друга, ако искаше да е с теб, щеше да го направи. Насила хубост не става. Ще ти мине с времето.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ясно, благодаря ви много, не знам как ще се съвзема но се надявам да е бързо ще се опитам да не мисля за него, но как като той не спира да ми пише....

Както кажа marilyn времето лекува, намери си някакво занимание дето ще си оттадена на него и няма да мислиш за това момче, разсейвай се мисли си хубави неща, с времето ще го забравиш, срещай се с нови хора, завързвай запознанства, излизай с приятели и току виж си срещнала друго момче.

Добра идея е да, за да спре да ми пише сигурно трябва да го блокирам но някак не ми се иска изобщо... все пак това е просто блокиране в социалната мрежа не и в главата ми........... трябва да преодолея всичко, и трябва най вече да не се привързвам към момчетата толкова

Махай го отвсякъде, за да го забравиш по бързо.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    И при стана абсолютно същото, но аз съм момче, тя момиче и разликата не беше 20 км..а 2000. Няма какво да направиш. ще ти мине. Ще те потърси след няколко дена, но не му обръщай внимание, дори не му отговаряй, само "Seen". От това ще се почувства гадно както на теб ти е гадно сега!

Той почна да ми пише, нищо че днес ми заяви че имал друга каза ми че ме харесва и че и преди не ме е лъгал .. не знам като ми пише се чувствам още по-зле..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    не е много трудно да му покажеш, че не ти е приятно да си пишете, дори и да не е така и той сам ще се откаже
    няма никакъв смисъл да се занимаваш с него повече

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Вади виното и се подкарвай.. Да не ти пука изобщо. Той явно не е момче на място да ти вика, че е различен от другите, че
    ще те обича, а на края те зарязва.. СМЕШНИК.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Утрото е по- мъдро от вечерта. С всеки следващ ден ще се чувстваш все по-малко зле. Не му обръщай внимание когато ти пише.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Това момче случайно да ти е първата любов, че си толкова привързана? Два или 3 месеца, да се видите само 5 пъти, да те е целувал само по бузата, това не е сериозно....

Не си губи времето, зарязал те е само защото онази му е по-удобна, явно за него малкото разстояние е голям проблем.
    В живота понякога трябва да опиташ от горчилката, за да дойде и сладкото.
    Не се отчайвай, има много други да срещаш през живота си.

Боклук! Пълен боклук! Абсолютно пълен боклук! Недей му писа, недей му се обажда...дори го блокирай тоя лицемер! Не не, по-добре недей го блокира...и онова момиче като разбере ква слаба гайка е, тя ще го остави и той пак ще тръгне след теб...и ти ще го измъчваш, ще ти пише, ще ти се моли, ще иска втори шанс, ще ти изпълнява желания, ще ти целува краката...но ти, няма да му обръщаш внимание! С вдигната глава и стегнат гъз продължаваш напед и да не ти пука!

Оле майко... Какво да разбере другото момиче, че са се видяли 5 пъти и я е целунал по бузите... Филмари сте големи. Аз пък намирам момчето за доста разумно, а и е достоен за уважение факта, че й е казал истината вместо да я баламосва.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Едва ли щеше да го намираш за разумен, ако се беше случило на теб. Джентълмен е, че й е казал за другата, но ако държеше наистина на нея, нямаше да стане това нещо с приятелката му на рожден ден....

Случват се непредвидени неща понякога. Аз уважавам чесността. А и не вярвам на авторката дълго да й е тежко заради човек, когото е виждала едва пет пъти. Току виж от рано й се отворят очите за онлайн връзките и как не трябва да се приемат толкова насериозно.

Ако продължава да ти пише, просто му обясни, че в момента няма как да си просто приятелка с него и че предпочиташ да не си общувате. Защото повярвай ми, мъчението е в пъти по-голямо ако си около него само като приятелка. Другото ти го казаха вече - намери нещо, което да те държи заета, излизай насам-натам, забавлявай се и не гледай романтични драми ;Д

Успокой се !! Бий му шута на тоя и недей да се натъжаваш!!Както са казали ,,Горе главата, да не ти падне короната!" ; ,,Ти си принцеса! Не плачи за жабоци!''
    Забавлявай се, излизай с приятелки ..

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от girl ^^ Виж мнението
    Добра идея е да, за да спре да ми пише сигурно трябва да го блокирам но някак не ми се иска изобщо... все пак това е просто блокиране в социалната мрежа не и в главата ми........... трябва да преодолея всичко, и трябва най вече да не се привързвам към момчетата толкова
    Споко, ще мине време и даже няма да се сещаш за него. Не се филмирай толкова, ти проблеми нямаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си