Здравейте,може да получа малко хейт,обаче съм убедена че си го заслужавам.Та така,преди 1 година някъде ,най-добрият ми приятел ми призна че ме харесва ,аз постъпих ужасно ии спрях да общувам с него ,прекъснах всякакви контакти ,за щастие се осъзнах бързо и му се извиних ,а той ми обясни че не е мислел докато е говорел и че не ме харесва.Аз не повярвах ,но за да продължим приятелството си не обърнах внимание ,бяхме си пак най-добри приятели и всичко си беше повече от ок.После обаче започнах да осъзнавам ,че е единственият човек, на който мога да разчитам ,че винаги ме е подкрепял независимо всичко ии останах с впечатлението че го харесвам.Сега след като си изясних тези неща не спирам да го гледам ужасно е ,защото не искам да разваля приятелството ни.Но ако го харесвам наистина и той мен все още ще изпусна нещо прекрасно.Не знам как да разбера дали наистина имам чувства към него или просто е временно привличане и ако наистина го възприемам като повече от приятел как да постъпя.Ще съм благодарна ако дадете някакъв съвет ,държа на критики също...
Последно редактирано от Elena3232 : 02-01-2015 на 17:44