Здравейте ! Понеже вчера качих един клип в youtube (за пръв път) и нещо не ми е ясно и ако някой разбира , моля да ми обясни. Проблема е следния : когато качих клипа в ютуб всичко беше наред , пращах го на приятели те го виждаха и това отчиташе гледания докато не спрях компютъра. На следващия ден, продължих да го пращам , но вече не отчиташе техните гледания освен ако не refresh-нат страницата.По същия начин , когато гледам клипа от телефона си или от телефона на брат ми , майка ми пак не отчита никакви гледания .. единствените гледания които се отчитат са моите и на тези които рефрешват.. В момента клипа има 140 гледания. Когато го пратя на някого , това не отчита гледания само ако го отворят и изгледат целия клип ами трябва да рефрешват за да отчете... нямам си идея на какво се дължи това.. който има идея да помага моля
Youtube си знае работата. Ако искаш да имаш гледани клипове, по-добре се съсредоточи върху тях самите. Как точно се събира статистиката, кога точно се показва и защо е така... това сигурно го пише някъде, а сигурно и променят правилата от време на време.
Туй наш коко, то за това си няма и понятие, какви тъпотии пита.
Как да ти се набие в тиквата, че с под милион гледания на клип, ще спечелиш за пакетче семки
На Ютуба му трябва време за да обработи броя на гледанията. Също така ако изгледаш два пъти един и същи клип от едно удтройство в рамките на няколко минути не ти отчита 2 гледания, а 1. Това е с цел да не си правиш по 100 гледания на минута само от рефрешване.