- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много се измъчвам
Знаеш ли... Имам един пример за теб. Първата ми сериозна връзка, 3 години с този човек, не беше нито красавец, нито нещо особено, но аз бях влюбена. В началото всичко ок, но след това той започна - ти ми изневеряваш, ти с този (имам един много, много добър приятел, с който често излизахме на кафе, споделяше ми проблемите си във връзката и семейството си, беше ми брат), но моя приятел голяма ревност, големи съмнения. Запознавала съм ги, излизали сме заедно, но той не та не. Изневерила съм му у въпреки моите хиляди обяснения, че не съм - пак не ми вярваше и само за това говореше. 8 месеца в този и ад и го направих - изневерих му, защото ми писна да ме обвинява без да има повод. Казах му и го зарязах. Щял да ми прости, искал да сме заедно - не, аз с човек, който ми няма довоерие и постоянно ме тормози бъдеще нямам. Колко се старах да му докажа, колко неща правехме и правех за него, а той с това постоянно обвинение! Така съсипваш връзката си, дори да не ти е изневерил, ако караш в тоя дух ще го направи. Така и така го тормозиш, накрая ще се случи просто заради целия тоя тормоз. Или му имаш доверие и имате връзка, или приключи нещата и спри да тормозиш и двамата.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....