.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от 88 Виж мнението
    Сплитовете от сорта на трениране на една мускулна група веднъж седмично са за професионалните бодибилдъи, които взимат "витаминки".

Трябва да знаеш, че след тренировка завишения протеинов синтез в мускулите трае около 48 часа и от тук да си правиш сметката. Аз лично тренирам горна част на всеки 48 часа, долната я тренирам с други спортове. Тренирам основно гърди, гръб и корем с тежки базови упражнения. Три вида лежанка, набирания, два вида скрипец, кофички. Ръцете не ги тренирам, бицепса и трицепса се натоварват доста сериозно, защото влизат в употреба при всичките упражнения. Само на края на тренировката правя 2-3 сета разтваряния в страни с дъмбели за странично рамо.

Изглеждаше ми не-глупав с останалите ти изказвания тук, ама с тва изказване нещата се промениха...
    На практика тренираш 3 дни в седмицата, т.е. 3 сесии гърди и гръб? Предполагам имаш много добри гени за ръцете и раменете, че да не ги тренираш и да си доволен от резултатите. Също така нямаш ли проблем с лежанката като не тренираш задно рамо?

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Изглеждаше ми не-глупав с останалите ти изказвания тук, ама с тва изказване нещата се промениха...
    На практика тренираш 3 дни в седмицата, т.е. 3 сесии гърди и гръб? Предполагам имаш много добри гени за ръцете и раменете, че да не ги тренираш и да си доволен от резултатите. Също така нямаш ли проблем с лежанката като не тренираш задно рамо?
    На практика тренирам 3.5 пъти в седмицата, като на тренировка правя по 30 серии, без да броя упражненията за коремните мускули.

Ръцете, както съм написал, участват във всяко едно от упражненията ми, съответно се напомпват изключително добре. Никой няма нужда от отделна тренировка специално за ръце. При лежанката може да събереш ръцете по-близо една до друга и ето ти упражнение за трицепс. Или пък за бицепс може да се правят набирания с подхват.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си