.
Отговор в тема
Страница 11 от 18 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 536

Тема: Гърция

Hybrid View

а представяте ли си промяната да започне от западна европа? :Д

Мега фен
    А представяш ли си всички дървета да се превърнат в шишета?
    Какво невиждано щастие ще настане.

някав нов хитлер да свали меркела..

във всички случаи никъде няма да стане по-добре.....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    във всички случаи никъде няма да стане по-добре.....
    Добре нострадамус, отивам да си продам колата и да си купя едно полу-автоматично СВД.

Мега фен
    единственото тъжно е, че съм абсолютно убеден, че на всеки от пишещите по бг новинарските сайтове и форумите им се записват IP адресите и ако няма някой алгоритъм, който автоматично да ви лепи етикет 'приятел' или 'враг' или директно да ви прави психологически профил, аз бих си отрязал пишока.

Преди повече от година лъсна, че от НСА следят ЦЕЛИЯ СВЯТ и записват телефонни разговори. Ако имат технологията автоматично да анализират съдържанието на разговор от звукозапис, текстът е нищо работа.
    Някъде там някой ви има името в някакъв документ, където фигурирате като радикални русофили. Гарантирам ви го !

Как би могло да ви се отрази вбъдеще тепърва предстои да разберем. Времената рязко се менят в последните години.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    единственото тъжно е, че съм абсолютно убеден, че на всеки от пишещите по бг новинарските сайтове и форумите им се записват IP адресите и ако няма някой алгоритъм, който автоматично да ви лепи етикет 'приятел' или 'враг' или директно да ви прави психологически профил, аз бих си отрязал пишока.

Преди повече от година лъсна, че от НСА следят ЦЕЛИЯ СВЯТ и записват телефонни разговори. Ако имат технологията автоматично да анализират съдържанието на разговор от звукозапис, текстът е нищо работа.
    Някъде там някой ви има името в някакъв документ, където фигурирате като радикални русофили. Гарантирам ви го !

Как би могло да ви се отрази вбъдеще тепърва предстои да разберем. Времената рязко се менят в последните години.
    Супер, климата без това е клиничен случай, филмирай го допълнително. :Д

да бе, аз сам всеобщо известна фигура за ФБР от доста време на сам, чак ми завиждат.
    Но дефендер не знам.. той винаги от различен компютър пише, не моат да го хванат, стриктен е. . ще ме измъкне, като стане напечено. приятел в нужда се познава. :Д

Мега фен
    ФБР :Д:Д:Д:Д

anonymous708973
    Guest
    Само не разбрах що осрахте и тая тема.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само не разбрах що осрахте и тая тема.

Пантерке, според мен с грешна нагласа влизаш във форума :Д !

Мега фен
    Абе след като Русия е правата в конфликта с Украйна, ако утре Руснаците решат да си вземат и България, щото са ни освободили, ква ще ви е реакцията?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Абе след като Русия е правата в конфликта с Украйна, ако утре Руснаците решат да си вземат и България, щото са ни освободили, ква ще ви е реакцията?
    нямат уважително основание, против ще съм.

ako padne meteorit kvo shte stane?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ako padne meteorit kvo shte stane?
    Трудно се мисли, а?

Мега фен
    сдфсдффс

Мега фен
    хахах гледай прописа на кирилица

т'ва като стане е сигнал че е в пасивно-агресивен режим сиреч влязъл си му под кожичката

женчо :Д

//латиница* ;д
    Последно редактирано от Auriss : 02-03-2015 на 19:14

Az mislq , che aurisa shte hvane meteorita vuv vuzduha i shte spasi maikata NATO i ES

Мега фен
    климатик що не ходиш да се запалиш пред президентството в знак на протест срещу НАТО ?

Мега фен
    "Та дядо ми, земеделски стопанин от тези, които допринасяли за благополучието на България, разказваше следното:

“Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, „ден година храни“, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха „комунисти“ понеже щели да „преобръщат“ света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума – болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят „революционни песни“, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: „… да-а-а живей, живей труда!“. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези „герои“ се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): „Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на… калпазани!)… с нож и вилица в ръка!“ – така съм я запомнил, истинските думи не помня.

Тия същите станаха управници, тогава запяха друга „песен“: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана – какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! "

Тея на кой форумен борец ми приличат?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    ""

Тея на кой форумен борец ми приличат?
    на някои разгневени капиталисти, дето си мислят, че са много богати щото много работят, а по-цялден се чешат в гъза

огъна от огън плаши ли се?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си