.
Отговор в тема
Страница 13 от 22 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 536

Тема: Гърция

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Те тия бяха ясни и преди това ама гърчулята като чуе безплатно ядене, намаляне да на данъци и за куче с гангрена ще гласуват.
    n00bs

anonymous708973
    Guest
    Крайно време е някои от вас да захванат да четат сериозни издания, а не darik news, майка му стара.
    http://www.thedailybeast.com/article...ak-europe.html

Writing in the Spanish daily El Pais, Tsipras tries to assure Spain that Greece can lead the way for all of Europe’s struggling economies. “From the darkness of austerity and of authoritarianism, into the light of democracy, of solidarity and of sustainable development,” he writes. “For this reason, Greece is only the beginning. Within this year, Spain's turn is coming. The change begins from the South. The defeat of the political sponsors of austerity, foreclosures, of insecurity and fear, of corruption and the scandals has its launching point in our countries.”

Е, дали не е нагъл пе'eрас', a?

или като се опитва пак да прокара предложение за debt haircut, просто без да използва думата, а говорейки за нови финансови деривати, зависими от - изненада - БВП. Не е глупав де, научил се е от предните си грешки, ама така си върти задника, че нямам думи. Естествено, че Климатикът ще му се възхищава. Балканец до мозъка на костите си е тоя - до ушите в лайната, ама пък нагъл.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Крайно време е някои от вас да захванат да четат сериозни издания, а не darik news, майка му стара.
    http://www.thedailybeast.com/article...ak-europe.html
    Отсече и постна линк към коментар на 10 дни.

anonymous708973
    Guest
    Ъъъ, Дарик и преди 1 година, и преди 10 дни пак са некадърници, които нямат сериозен източник.

Какво общо има откога е коментарът? Кво, става по-достоверен, като е отпреди 1 година ли? Знам ли... за това се викат НОВИни и ги има всеки ден.
    Иначе мога да ти отворя Financial Times, Der Spiegel, Frankfurtеr Allgemeine, сайта на n-tv, чиито НОВИни се опитвам да гледам всяка сутрин.

Тръгнали да ми дават някви смешни български сайтченца, които в най-добрия случай превеждат малоумно чужди статии или използват смехотворни източници. Същото, както когато пак някое от тия жалкарчета беше превело абсурдно дума, използвана от Клично по адрес на Пулев, нали, дай да посеем скандала. (гугъл транслейт ми я преведе думата по-правилно от някой, дето най-вероятно си е писал "отлични знания по руски" в автобиографията). Лошото е, че народът е тъп и се връзва. Имате/ме достъп до море от информация, не знам как ви мързи да отворите един сериозен сайт и да четете... или кликате на спонсорирани линкове във фб?
    Щото на мен именно там ми излизат дарик и подобните.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-03-2015 на 09:30

Мега фен
    http://www.reddit.com/r/europe/

заповядай Пантерке, от тук чета аз.

Успокой се сега

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    http://www.reddit.com/r/europe/

заповядай Пантерке, от тук чета аз.

Успокой се сега
    Ай, мерси, слагам го във фейвъритс^^
    (Дизайнът ми бърка в мозъка, ама няма да кифлеем сега :д)

Мега фен
    много е гаден, съгласен съм.
    Ако искаш и да участваш в дискусията е просто ужас. Но веднъж сутрин и веднъж вечер да влезеш и да видиш какво се случва по света е удобно

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    reddit като идея е да се постват много неща, било то с няколко коментара или с по стотици, а не да се правят статии в стандартния им вариант
    n00bs

Мега фен
    Ъъъ, Дарик и преди 1 година, и преди 10 дни пак са некадърници, които нямат сериозен източник.

Какво общо има откога е коментарът? Кво, става по-достоверен, като е отпреди 1 година ли? Знам ли... за това се викат НОВИни и ги има всеки ден.
    Иначе мога да ти отворя Financial Times, Der Spiegel, Frankfurtеr Allgemeine, сайта на n-tv, чиито НОВИни се опитвам да гледам всяка сутрин.

Тръгнали да ми дават някви смешни български сайтченца, които в най-добрия случай превеждат малоумно чужди статии или използват смехотворни източници. Същото, както когато пак някое от тия жалкарчета беше превело абсурдно дума, използвана от Клично по адрес на Пулев, нали, дай да посеем скандала. (гугъл транслейт ми я преведе думата по-правилно от някой, дето най-вероятно си е писал "отлични знания по руски" в автобиографията). Лошото е, че народът е тъп и се връзва. Имате/ме достъп до море от информация, не знам как ви мързи да отворите един сериозен сайт и да четете... или кликате на спонсорирани линкове във фб?
    Щото на мен именно там ми излизат дарик и подобните.
    Не, коментар от 10 дни по отношение на гръцката външна политика е ОСТАРЯЛ.
    Най-вече защото анализа е писан ПРЕДИ изборите.

И понежи си ги плямпаш ей така, да ти дам малко обща информация -
    1. нямам фейсбук
    2. От международните издания чета основно Гардиън и Тайм.
    3. И като говорим за смешни източници - не знам от кога "TheDailyBeast" се славят с анализите си на международни отношения, сигурно щото не съм ги чувал де.

И просто съвет, другия път като тръгнеш да се изявяваш като последна инстанция с остаряли новини, гледай да е пред по-неука аудитория.

anonymous708973
    Guest
    Гузен негонен бяга, моето момче. Като не важи за теб, какво ми се обясняваш като ученичка?

Отново - аз говоря за достоверност на издание, ти ме цитираш и ми посочваш време. Пробвай следващия път да ми сравниш круши и ябълки, моля.

Дадох линк към таба, който в момента ми беше отворен, защото търсих нещо конкретно в гугъл. Написала съм си кои издания чета, не бой се, а последният ми абзац е именно за най-новите му опити да си изпроси investor confidence.

Пинкпантер, не ме иметирай с майка му стара бе :Д

Не ги знам и не ми пука кви са от Сириза, ама го навряха на ЕС, защото след тях се получи ефекта на доминото - Испания.

А пък якузата с неговата дясна политка, мале, мале.

Баси, на изпита вместо темите се опитвах да развивам социални революции и нямам 6.

anonymous708973
    Guest
    Ти не знам ква икономика имаш, ама я чети по-старателно. Прекалено си едностранчив, че да си добър икономист.

В учебника ми по икономика пишеше - цитирам по памет! - Ако оставите 10 икономисти в една стая и им зададете 10 въпроса, най-вероятно ще получите 100 отговора и още толкова въпроса.

Ти не знам ква икономика имаш, ама я чети по-старателно. Прекалено си едностранчив, че да си добър икономист.

В учебника ми по икономика пишеше - цитирам по памет! - Ако оставите 10 икономисти в една стая и им зададете 10 въпроса, най-вероятно ще получите 100 отговора и още толкова въпроса.
    Обаща , ква да е. Няма как да чета, защото ми се гади, няма как да я уча тая пазарна икономика, като съм против нея, против тази система.

Западно капиталистичекса икономика, която действа и без да разбираш как работи, уха, кеф.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    няма как да я уча тая пазарна икономика, като съм против нея, против тази система.
    Ох, Господи.
    Вземи да научиш нещо преди да го отхвърляш. Имаш реалния шанс да четеш от учебник, не да слушаш дядо си и да му следваш възгледите. Не, не. Не го разбирам това умишлено странене от информация.

Мега фен
    Гузен негонен бяга, моето момче. Като не важи за теб, какво ми се обясняваш като ученичка?

Отново - аз говоря за достоверност на издание, ти ме цитираш и ми посочваш време. Пробвай следващия път да ми сравниш круши и ябълки, моля.

Дадох линк към таба, който в момента ми беше отворен, защото търсих нещо конкретно в гугъл. Написала съм си кои издания чета, не бой се, а последният ми абзац е именно за най-новите му опити да си изпроси investor confidence.
    Сега кой се обяснява като ученичка?

Мега фен
    защото търсих нещо конкретно в гугъл. Написала съм си кои издания чета.
    оуу, бре-бре-бре, какви издания тя чете, ми тогава значи тя е номер 1,........................ верно ли така си мислиш че трябва да реагираме?

щом Пан7 говори нещо, вече всички да мълчат, щото тя чете от великите издания и ще ви се подиграва.

гадничко.

Ох, Господи.
    Вземи да научиш нещо преди да го отхвърляш. Имаш реалния шанс да четеш от учебник, не да слушаш дядо си и да му следваш възгледите. Не, не. Не го разбирам това умишлено странене от информация.
    Слушай сега. За макро микроикономиката има изписани цели томове. Ако бях влязал в икономическия, щях да ги чета. Икономиката за мен представя теротетичен модел на реалния свят, на функционирането на идеологическата сиситема в която живеем, илюстрирането й по всички нива. Тя е свързана със всичко, с глобализма и тнт.
    Не мисля, че трябва да съм професор по икономика, че да си изграждам мой възгледи и разбиране за света.
    Един политик така или иначе трябва да е голям икономист, то не е днес да седнеш утре да приключиш.
    Нуждаем точно от такива хора, които да управляват, но и по досегащната система. То е ясно, че човечеството се нуждае от нови промени, и че сме в последния стадии на империализма.

Колкото чета, толкова ми се затвърждават разсъждения относно прогнилостта на всичко и как дори без нищо да не правя, случващото се в държавите ще доведе до неизбежни последици.

Мега фен

Колкото чета, толкова ми се затвърждават разсъждения относно прогнилостта на всичко и как дори без нищо да не правя, случващото се в държавите ще доведе до неизбежни последици.
    Абсолютно направи нещо, бъдещето на света зависи от теб!

Мега фен

Това от поредицата "звездите ми говорят" ли е? Не се заяждам

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Абсолютно направи нещо, бъдещето на света зависи от теб!
    Какво да направя? Дори да станеш премиер, ти не можеш да промениш света. Света е един, само ние се променяме. Никой не е променил света, нито е дал за всички добро. Био ритмите на масите и общността като чели са закодирани в човешката ни природа и ген. Учим история, а не се поправяме от грешките си. Алчността си остава.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Това от поредицата "звездите ми говорят" ли е? Не се заяждам
    може би. Ти като гледаш как в света потъпканите хора стават все повече, мислиш ли, че агресията няма да избие, така както става в Украйна, примерно.

само си разсъждавам бе

Мега фен
    може би. Ти като гледаш как в света потъпканите хора стават все повече, мислиш ли, че агресията няма да избие, така както става в Украйна, примерно.

само си разсъждавам бе
    мисля, че България и другите държави от бившия соц блок са подготвяни за фронтова линия и плацдарм за война с Русия, затова свидетелства и посещението на всички величия в България (Строс Камп и Кери), а ако изведнъж народа реши да се обърне в друга посока от тази на господарите, моментално ще ни сполети Украйна 2.

дет се вика "таш*к капан"
    Последно редактирано от defender : 02-03-2015 на 14:11

И да добавя капитализма към какво ни води. Тези, които могат да учат и да се развиват - да притежават 99% от благата, а тези, които не могат - да умират. Ето това става на практика.

Мега фен
    ми май "фашизъм" в "ангелско" лице брат, тва е, нема милост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си