- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
ах, колко човеконенавистно.. не знаех, че руските олигарси, мафиоти и местни (феодални) лидери са толкова зли.
http://www.eatliver.com/russian-mafia-gravestones/
изглеждат ми свестни момчета...
Welcome to the Jungle...
Ще кажеш, че всичките са живяли в Бургас.
кво значение имат руските мафиоти, тук става въпрос за промяна в самия строй, в ценностната ни система и културата. А не че има руска мафия.
Имат значение, защото точно руските мафиоти, олигарси и местни феодали (щото те всички са в един кюп) са най-големите печалбофили и експлоататори в световен мащаб. Точно тези три групи ограбиха всичко, каквото можаха при разпада на бившия СССР. Краденето там е било в мащаби, непонятни за нас. А изразът "див капитализъм" се използва точно за действия като техните.
На Бургаските гробища няма подобни произведения на изкуството. Подозирам, че дори и на Пернишките няма.
Снимки като тези навяват спомени за едни не толкова далечни времена в България и песни като "Бели птици". Ето на кого са подражавали "силните на деня" у нас.
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-05-2015 на 19:10
Welcome to the Jungle...
е как няма да имат мафиоти като се разруши една система, много ясно, че ще имат. 90 години я да живееш по един начин и да ти пратят капитализъм
а после да те нападат и да те санкционират всички,
Казвам го, защото защитаваш социализма, а едновременно с това осъждаш уродливите прояви на неговите рожби. Точно нещата, от които те е гнус най-много, се проявяват с пълна сила при въпросните рожби на СССР.
да, със сигурност капитализмът е виновен за разградения двор, в който беше превърната Източна Европа и общо взето всички съветски републики през десетилетията на "реалния социализъм".
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-05-2015 на 19:18
Welcome to the Jungle...
Не знам защо но тея адидаси ми напомнят за Бургас.
А според климата пак лошия запад е виновен, че им е натресал капитализма.
Фалира СССР и им натресе капитализма. ЛОШ ЗАПАД, ЛОШ!
някой може ли да ми отговори на тоя въпрос:
Работим за да живеем или живеем за да работим? И в какъв свят живеем днес?
бързо ми кажете едно от двете, което ви идва на ум, без много да го мислите.
Твърде много ги е усещал нещата. Заслужава си паметника на пл. Журналист.
Думите са на местен жител на Донецк и се отнасят за небеизвестния Ринат Ахметов."През 1990-те години, когато всичко се срина, всеки отмъкна толкова, колкото можа. Ако не той, друг е щял да се сдобие с това богатство. Но именно той успя."
Welcome to the Jungle...
той тоя са го гледали в дом за деца с увреждания, ква майка
мен ако ми е дете щях да го удавя в тоалетната чиния
безплатно здравеопазване
безплатно образование
Сметки за парно отопление - 20 лева на месец