.
Отговор в тема
Страница 4 от 18 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 536

Тема: Гърция

Hybrid View

оф, глупости говориш дефендер, какво християнство, какви 5 лв ги 3бе в кремъл? Гледат само да запазят влияние да не се разпаднат.

Евразйийския съиз не може да ни спаси от самите себе си.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    оф, глупости говориш дефендер, какво християнство, какви 5 лв ги 3бе в кремъл? Гледат само да запазят влияние да не се разпаднат.
    Тук съм напълно съгласен с кораба.

Въпросът е корабе, защо приемаш това "запазване на влияние с цената на всичко" като нещо справедливо (или както би казал ефендито 'правдиво') ?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми материализма също е морал, всичко е морал, печалбарството също гради морал за печелене, всичко е морал, но то зависи върху какво ти се гради орала, върху каква основа.

върховенството на закона също е морал.

акъла е до колко може да се задълбочиш в морала на този, който ти го създава. В твоя случай материализма.
    Ти осъждаш липсата на традиционен религиозен морал, а не за този наложен от капиталистическата система (който за теб е лош, вреден). А двата са напълно различни.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-29-2015 на 21:41
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Тук съм напълно съгласен с кораба.

Въпросът е корабе, защо приемаш това "запазване на влияние с цената на всичко" като нещо справедливо (или както би казал ефендито 'правдиво') ?
    Защото Русия е единствената, която се възпротивява и държи до известна граница американската хегемония

Защото Русия е единствената, която се възпротивява и държи до известна граница американската хегемония
    Тоест ти на практика не си "За Русия", а "Срещу САЩ"?

vsichkite sa ateisti i tam
    По-лошо, там са лицемерно набожни, което е много по-опасно от атеизма. И тази тенденция датира още от Ленин и Сталин.
    Welcome to the Jungle...

Имаме много повече изгода да водим добри отношения с близка държава като Русия, от колкото да ни дупчат добруджата за шистоф газ.

и защото знам, че опитат ли да я смачкат, ще има ядрена война, а те точно на там вървят.

Мега фен

Ти осъждаш липсата на традиционен религиозен морал, а не за този наложен от капиталистическата система (който за теб е лош, вреден). А двата са напълно различни.
    и двете са си един вид философия, капитализма също си е религия, но в богове, които виждаш сетивно.
    сетивни богове, а не духовни. затова се нарича светска религия.

даже дори и не можеш да ги видиш де, аз не знам дали някой е виждал пазара сетивно.
    Пазара определя правилата, но не можеш да го видиш, виждащ само неговите плодове и творения. Същата работа като християнството.
    Последно редактирано от defender : 01-29-2015 на 22:04

и двете са си един вид философия, капитализма също си е религия, но в богове, които виждаш сетивно.
    сетивни богове, а не духовни. затова се нарича светска религия.

даже дори и не можеш да ги видиш де, аз не знам дали някой е виждал пазара сетивно.
    Пазара определя правилата, но не можеш да го видиш, виждащ само неговите плодове и творения. Същата работа като християнството.
    Искаш да кажеш, че приравняваш "злия демоничен пазар", който въвежда хората в изкушения и ги кара да нарушават Божиите заповеди в името на собственото си оцеляване, на светлата божия промисъл?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен

Евразйийския съиз не може да ни спаси от самите себе си.
    християнството е било преди Кремъл, нищо общо.

Мега фен
    Ефенди, до съвременното право тръгва от атеизма

https://www.edx.org/course/justice-harvardx-er22-1x

гледай го поне колкото да имаш за какво да се заяждаш

по-интересни ще са ти шикалкавениците ако си барем малко образован по въпроса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ефенди, до съвременното право тръгва от атеизма
    както казах всяко нещо към което се стреми човек му гради морал, атеизма също гради морал. Друг е въпроса до колко е правилен.

а тоя атеизъм си го заврете отзад. Заради атеизма днес всички са толкова развратни мърши

vsichkite sa ateisti i tam

Мега фен
    ми дреме ми кви са, кво общо има какви са. аз не преценям хората по това дали са атеисти или не. Определям ги по поведението им.

ми дреме ми кви са, кво общо има какви са. аз не преценям хората по това дали са атеисти или не. Определям ги по поведението им.
    А по какво ги преценяш, ефенди? По това дали споделят твоите "правилни възгледи", или имат свои собствени?
    Welcome to the Jungle...

az syshto sym ateist :д
    България няма кой да я защити, ако поискаме да се отделим от прегръдката на САЩ. освен Русия, аресвам руснаците. :Д

Мега фен
    по това, по което ти определящ някой дали нарушава закона или не.

по това, по което ти определящ някой дали нарушава закона или не.
    На мен не ми е работата да определям кой нарушава законите, за това си има съответните органи (следствие, прокуратура, съд). Мога да изкажа кое за мен е приемливо и кое не, но това е мое лично мнение, което няма юридическа/наказателна сила.

Това, което провокира този сегмент от дискусията е, че твоето мерило за света е религиозният морал, който e съвсем различен от гражданския/светския и отдавна не е основният критерий за стойността на едно или друго нещо. Ако искаш, върни се в Средновековието, тогава възгледите ти ще отговарят на реалността.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Хиляди думи и стотици страници бяха изписани щото климатроника просто 'аресва' Русия.
    gg
    След хилядите демагогии, беше въпрос на време да си го признае.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    На мен не ми е работата да определям кой нарушава законите, за това си има съответните органи (следствие, прокуратура, съд). Мога да изкажа кое за мен е приемливо и кое не, но това е мое лично мнение, което няма юридическа/наказателна сила.
    А как тогава тук във форума все определяш хората и хвърляш наляво и дясно квалификации или обиди и им даваш някакви определения или пък във всекидневния живот решаваш кое право и кое не – сигурно все ходиш при съответните органи и те все ти са до гъза, да ти казват ли?

Сигурно като казваш на мене или кораба квалификации сигурно до тебе на леглото стой съответния орган и ти казва, тоя е такъв оня е такъв, а.

Бъди реалист, на практика не е май баш така а.
    Последно редактирано от defender : 01-30-2015 на 11:29

Мега фен
    Хиляди думи и стотици страници бяха изписани щото климатроника просто 'аресва' Русия.
    gg

gg
    вие като сте с НАТО и САЩ... без да ги харесвате кво правим?

Мега фен
    вие като сте с НАТО и САЩ... без да ги харесвате кво правим?
    Щото в главичката ти Русия е сама срещу целия свят и трябва да си или с нея или против нея.

Щото в главичката ти Русия е сама срещу целия свят и трябва да си или с нея или против нея.
    лека полека НАТО империята завладя по-голяма част от Света и изолира Русия, нещо не ясно?

Да , вие сте недоволни, но в същото време не правите нищо.

Мега фен
    лека полека НАТО империята завладя по-голяма част от Света и изолира Русия, нещо не ясно?

Да , вие сте недоволни, но в същото време не правите нищо.
    Дреме ми и за Русия и за НАТО.

еее не сме в многополюсен свят още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си