- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
оф, глупости говориш дефендер, какво християнство, какви 5 лв ги 3бе в кремъл? Гледат само да запазят влияние да не се разпаднат.
Евразйийския съиз не може да ни спаси от самите себе си.
Тук съм напълно съгласен с кораба.
Въпросът е корабе, защо приемаш това "запазване на влияние с цената на всичко" като нещо справедливо (или както би казал ефендито 'правдиво') ?
Ти осъждаш липсата на традиционен религиозен морал, а не за този наложен от капиталистическата система (който за теб е лош, вреден). А двата са напълно различни.
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-29-2015 на 21:41
Welcome to the Jungle...
Имаме много повече изгода да водим добри отношения с близка държава като Русия, от колкото да ни дупчат добруджата за шистоф газ.
и защото знам, че опитат ли да я смачкат, ще има ядрена война, а те точно на там вървят.
и двете са си един вид философия, капитализма също си е религия, но в богове, които виждаш сетивно.
сетивни богове, а не духовни. затова се нарича светска религия.
даже дори и не можеш да ги видиш де, аз не знам дали някой е виждал пазара сетивно.
Пазара определя правилата, но не можеш да го видиш, виждащ само неговите плодове и творения. Същата работа като християнството.
Последно редактирано от defender : 01-29-2015 на 22:04
Ефенди, до съвременното право тръгва от атеизма
https://www.edx.org/course/justice-harvardx-er22-1x
гледай го поне колкото да имаш за какво да се заяждаш
по-интересни ще са ти шикалкавениците ако си барем малко образован по въпроса
а тоя атеизъм си го заврете отзад. Заради атеизма днес всички са толкова развратни мърши
vsichkite sa ateisti i tam
ми дреме ми кви са, кво общо има какви са. аз не преценям хората по това дали са атеисти или не. Определям ги по поведението им.
az syshto sym ateist :д
България няма кой да я защити, ако поискаме да се отделим от прегръдката на САЩ. освен Русия, аресвам руснаците. :Д
по това, по което ти определящ някой дали нарушава закона или не.
На мен не ми е работата да определям кой нарушава законите, за това си има съответните органи (следствие, прокуратура, съд). Мога да изкажа кое за мен е приемливо и кое не, но това е мое лично мнение, което няма юридическа/наказателна сила.
Това, което провокира този сегмент от дискусията е, че твоето мерило за света е религиозният морал, който e съвсем различен от гражданския/светския и отдавна не е основният критерий за стойността на едно или друго нещо. Ако искаш, върни се в Средновековието, тогава възгледите ти ще отговарят на реалността.
След хилядите демагогии, беше въпрос на време да си го признае.
Welcome to the Jungle...
А как тогава тук във форума все определяш хората и хвърляш наляво и дясно квалификации или обиди и им даваш някакви определения или пък във всекидневния живот решаваш кое право и кое не – сигурно все ходиш при съответните органи и те все ти са до гъза, да ти казват ли?
Сигурно като казваш на мене или кораба квалификации сигурно до тебе на леглото стой съответния орган и ти казва, тоя е такъв оня е такъв, а.
Бъди реалист, на практика не е май баш така а.
Последно редактирано от defender : 01-30-2015 на 11:29
Хиляди думи и стотици страници бяха изписани щото климатроника просто 'аресва' Русия.
gg
еее не сме в многополюсен свят още