- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
Путин имаше 10г. да я направи тази 'силна' икономика.
Проблемът е, че с петродоларите, които налива в обществото, е просто невъзможно, тъй като заплатите са надути и никой с грам мозък няма да инвестира в Русия. Тъжно ми става от хора като теб, които си мислят, че политиката решава социалните проблеми.
Парите ги решават. Тоест инвеститорите. А хора с твоето отношение към бизнеса и ги гонят и следва республик голодных
пак те питам - ако нямаше български ДОБРОВОЛЦИ, кой щеше да отиде на мисия от България.
Никой.
Толкова е просто. Имаше българска мисия, защото имаше български военни, които искаха да участват в нея.
Така работи НАТО.
А я да си припомним червената армия ? А, да - разстрел, Сибир или трудов лагер ако не се явиш
Да бе, сама Русия срещу целия Свят и пак се справя.
А твоите предприемачи, дето не им ПУКА за родината и ги слушам, как ако не им хареса обстановката без да мислят прехвърлят целия бизнес в чужбина... такива хора не ни трябват.
В случая няма значение кого анализира (щото по принцип анализира поредната графична простотия на дъщерята на великия Д. Димов, която за разлика от баща си е пълна дупка), а това какво иска да каже. И както обикновено е право в целта.
Съвременната европейска цивилизация е много повече от Христос, Яхве, Аллах, Мохамед или Буда. Тя е на всички нас, и на всички различни от нас.
Welcome to the Jungle...
Ама ти продължаваш да не разбираш.
На НИКОЙ не му пука. Поне не и във вида, в който ти 'пука' на теб. Хората си правят бизнеса, дават работа, трупат няк'ви кинти, държавата ги облага с данъци, които отиват за образование и здравеопазване. Т'ва е. Т'ва е всичко. Капиш ?
На теб не ти трябват такива хора, ама само те оцеляват в нормална среда. Агрономче просто. Нищо общо нямам с икономиката /за разлика от теб/ и пак имам по-адекватна преценка за това как се взимат бизнес решения.
Направо не знам к'ви са тия бизнесмени-националисти дето ги сънуваш ...
дае https://www.youtube.com/watch?v=zMTbFSJ_Tr4 демократи брат
добре това, което казва Дайнов иди му кажи ако го познаваш че не противоречи на Христос, а той го е казва все едно е притивоположност на Христос.
и тигър хвърчи развълнуван.
или манипулация или неразбиране в детайли. Това се получава когато добре познаваш устройството на съвременното общество, но не познаваш добре Христос, изглежда това се е получило при него.
от 25 години го разправят, и Римската империя е била дълго съществувала, АМА на всеки му идва края ... и разплата - революция и разплата..тва е
Иначе, не, не се надявам , да станем по-разумна раса.
И да, за да оцеля, аз също вървя по тези пътища, ще науча слабите места и ще участвам в промяната.
Последно редактирано от defender : 01-29-2015 на 22:42