- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
извод - поне 2/3 от хората ще гласуват за оставане в ЕС и НАТО
айде бягай да спиш
каквото сам си го направи един народ, такова.
жал ми е за бедните хора само.
май фалираха откъм аргументи
да не е 9-ти Ноември ;д ?
Легнаха си да спят, че утре ги чака тежък физически труд, все пак са от пролетариата. ;]
Welcome to the Jungle...
Норвегия може да си го позволи, кажи ми колко от държавите от ЕС имат петролни залежи? Аз ще ти кажа - николко. Всички имат някакви незначителни количества.
Защо Германия е по-напред от Франция и Италия? Защото НЕ ВОДИ социална политика. Така държавата не влачи никой, никой няма стимул да си стой в тях. Знаеш ли кой е един от основните проблеми в Норвегия? Липсата на работна ръка, те си живеят достатъчно от помощите които им пуска държавата и нямат стимул да започнат работа. Живейте си във вашите социални мечти, това ви е живота - помощи от можещите. Това беше и комунизма, това ви е и мисленето - просешко. Всичко да ви се дава, в замяна на нищо. Вижда се всеки ден покрай подлезите на големите градове.
n00bs
Насрахте се направо.
Никой не иска социална политика - тип, аре циганите да бездействат. Хиляди пъти ви обяснявам, че тея цигани, ако не им бъде намерена работа, трябва се пращат на трудови лагери.
Аз съм за социална политка, която е съпричастна с работната класа както на Запад - всеки да получава нормални възнаграждения. Иначе в обратен случай - точно за тва е цялата корупция, пак ли да се повтарям? Корупцията идва от ниските им заплати. Във всички сектори е така.
А в Германия няма един бъркащ по кофите. Те са далеч по-добре, защото просто са много подреден народ.
Те са по-добре, защото са дисциплинирани, работливи и спазват правилата. А ние само се чудим как да ги нарушим и измисляме все по-хитри начини да го правим, за да не ни хванат.
Welcome to the Jungle...
http://www.goguide.bg/gradska-kultur...NO-DA-SE-JIVEE
Една интересна статистика.
Welcome to the Jungle...
А как тогава тук във форума все определяш хората и хвърляш наляво и дясно квалификации или обиди и им даваш някакви определения или пък във всекидневния живот решаваш кое право и кое не – сигурно все ходиш при съответните органи и те все ти са до гъза, да ти казват ли?
Сигурно като казваш на мене или кораба квалификации сигурно до тебе на леглото стой съответния орган и ти казва, тоя е такъв оня е такъв, а.
Бъди реалист, на практика не е май баш така а.
Последно редактирано от defender : 01-30-2015 на 11:29
Четене с разбиране, Ефендилично мнение, което няма юридическа/наказателна сила.![]()
ми разбирането ти също е на субективен принцип. Демек излиза, че ти в своите определения към другите във всекидневни живот си като един вид мини-диктатор, психопат.
ако се замислиш май така се получава, не знам, не знам?
дарки диктаторю
ся само вземи ме обиди без съответния орган до гъзо ти.
групичка "субективни психопати" ме учи на демокрация.
Дарки дай ми селфи на органа дето лежи на леглото ти и отсъжда като се изрязваш тука с разни определения. Искам като ме определяш до всяко определение да слагаш и снимка на решение на съответния орган, че е така, или нещо такова.
не е лесно да живееш в лицемерие, отделен от действителността на практиката.
Последно редактирано от defender : 01-30-2015 на 11:54