Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Ох, Господи.
Вземи да научиш нещо преди да го отхвърляш. Имаш реалния шанс да четеш от учебник, не да слушаш дядо си и да му следваш възгледите. Не, не. Не го разбирам това умишлено странене от информация.
Слушай сега. За макро микроикономиката има изписани цели томове. Ако бях влязал в икономическия, щях да ги чета. Икономиката за мен представя теротетичен модел на реалния свят, на функционирането на идеологическата сиситема в която живеем, илюстрирането й по всички нива. Тя е свързана със всичко, с глобализма и тнт.
Не мисля, че трябва да съм професор по икономика, че да си изграждам мой възгледи и разбиране за света.
Един политик така или иначе трябва да е голям икономист, то не е днес да седнеш утре да приключиш.
Нуждаем точно от такива хора, които да управляват, но и по досегащната система. То е ясно, че човечеството се нуждае от нови промени, и че сме в последния стадии на империализма.

Колкото чета, толкова ми се затвърждават разсъждения относно прогнилостта на всичко и как дори без нищо да не правя, случващото се в държавите ще доведе до неизбежни последици.