.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 536

Тема: Гърция

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Къде си бе Бaреков, врага на статуквото? Ще раздаваш ли кебапчета?
    ми не съм враг на статуквото, демокрацията има много положителни черти.
    изглежда май не си много умен да ме разбереш или чисто заяждане.
    или най-вероятното се прайш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми не съм враг на статуквото, демокрацията има много положителни черти.
    изглежда май не си много умен да ме разбереш или чисто заяждане.
    или най-вероятното се прайш.
    Не, просто ти си най-мазния лицемер и ветропоказател в този форум, който си сменя мнението стотици пъти в хода на една и съща серия от дискусии. Нон-стоп плюеш западния модел, глобализма и капитализма, а сега ми казваш "не съм враг на статуквото". Или си невменяем, или си лицемер.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-29-2015 на 19:07
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Не, просто ти си най-мазния лицемер и ветропоказател в този форум, който си сменя мнението стотици пъти в хода на една и съща серия от дискусии. Нон-стоп плюеш западния модел, глобализма и капитализма, а сега ми казваш "не съм враг на статуквото". Или си невменяем, или си лицемер.
    казах не съм враг на демокрацията, поне до там до където нечии интереси не почнат да я изкривяват, защото за мен демокрацията сега, в доста неща е само привидна.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    волен е прав

друг е въпроса че е курва
    Волен е поредният манипулатор, който умело рови в раните на обществото ни и извлича политически (и икономически дивиденти от това). А партията му е няма такъв политически Франкенщайн - за 10 г. обиколи от крайно дясно (див национализъм и ксенофобия) до крайно ляво (социалните искания, войната с ЕРП-тата, подкрепата на новата тройна коалиция при Орешарски, войнствената русофилия). Абсолютен цирк с цел трупане на рейтинг и гарантирано място в парламента.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    казах не съм враг на демокрацията, поне до там до където нечии интереси не почнат да я изкривяват, защото за мен демокрацията сега, в доста неща е само привидна.
    В такъв случай май е време да те светна, че идеална демокрация има само в книгите, не и в реалността. И проблемът не е в самата демокрация, а в хората, които я прилагат. Така е с всяка идеология/доктрина, независимо дали е политическа, икономическа или религиозна.
    Welcome to the Jungle...

Волен е поредният манипулатор, който умело рови в раните на обществото ни и извлича политически (и икономически дивиденти от това). А партията му е няма такъв политически Франкенщайн - за 10 г. обиколи от крайно дясно (див национализъм и ксенофобия) до крайно ляво (социалните искания, войната с ЕРП-тата, подкрепата на новата тройна коалиция при Орешарски, войнствената русофилия). Абсолютен цирк с цел трупане на рейтинг и гарантирано място в парламента.

В такъв случай май е време да те светна, че идеална демокрация има само в книгите, не и в реалността. И проблемът не е в самата демокрация, а в хората, които я прилагат. Така е с всяка идеология/доктрина, независимо дали е политическа, икономическа или религиозна.
    хехе, ама по-пагубна за нацията ни от тази глобализация днес не е имало. По пагубна за нашия народ система е нямало. Тая демокрация 25 години не я постигнахме, излязохме от всякакви граници, продохме се на всички.
    Преди може изкуствено да е било, но Русия ни е поддържала цяла индустрия.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Преди може изкуствено да е било, но Русия ни е поддържала цяла индустрия.
    И това изречение го написа, без дори малко да ти светне червената лампа. Дори мъничко?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    И това изречение го написа, без дори малко да ти светне червената лампа. Дори мъничко?
    не, казвам факти. Преди сме имали достойнство и собствена армия, днес сме путки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си