Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
Естествено, че всички в началото са се пръскали от РАДОСТ и кеф. Всички очакваха големите промени, и СВОБОДАТА. И аз си спомням каква ауфория беше влизането в ЕС. нО МИНа време и хората се осъзнаха. осъзнаха в каква лъжа и конспирация са повярвали.

Както казах, стиска им на всички да направят Референдум от правителството, защото всички знаят реултата - вън от НАТО.
Това показва, колко големи демократи сте. ДЕМОКРАТИ само когато ви отърва. фашизъм , изнудване и използване на хората. това са демократите.
о не ти не ме разбра - аз съм абсолютно съгласен да направят референдум.

Проблемът обаче знаеш ли какъв е - ти си мислиш, че НАТО и САЩ са ни закотвили, но тази роля я играе Русия.
И именно Русия няма да допусне такъв референдум, 'щото ще им е последния пирон в ковчега що се отнася до България.
Представи си какво ще се случи с имиджа на Русия ако 2/3 от българите гласуват за оставане в ЕС и НАТО. Буквално край с политиката им на Балканите.

Сега обаче те приканвам да си припомниш коя е управляващата партия в страната и чии интереси 'обслужва' (в очите на българското общество и както го поднасят медиите, де)