.
Отговор в тема
Страница 9 от 22 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 536

Тема: Гърция

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ейй как го измсили малей.

Сега призовавам да погледнеш колко процента от народа са гласували, и по каква система ?

Герб трябваше да прави съюз с 5 партии и малцинство, малейм малей. И все отрочета.

Ти , ако подкрепяш това правителство, значи си народен предател и ходи на майна таун.
    аз не го подкрепям, какво вероятно и 90% от гласувалите за ГЕРБ, но както знаем - за ГЕРБ се гласува защото са 'най-малкото зло'

ГЕРБ каква политика водят - проевропейска.

Мега фен
    извод - поне 2/3 от хората ще гласуват за оставане в ЕС и НАТО

айде бягай да спиш

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    И кво, ако гласуваме и излезем от ЕС и НАТО и влезем в евразийския съюз, мислиш ли че след 10 години ще позволят да се направи отново референдум за излизането от евразийския?
    ти както сам каза, и Русията вече не ни иска..

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    извод - поне 2/3 от хората ще гласуват за оставане в ЕС и НАТО

айде бягай да спиш
    Аз за НАТО ти говоря, не за ЕС.
    Спокойно, те сами ще ни изхвърлят от ЕС.
    Радвам се, че имам византийски ген... най-малкото зло не ме гони мен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ти както сам каза, и Русията вече не ни иска..
    И сега животът ти е безсмислен?
    Welcome to the Jungle...

каквото сам си го направи един народ, такова.

жал ми е за бедните хора само.

Мега фен
    жал ми е за бедните хора само.
    Жал те е за тебе.

Мега фен
    май фалираха откъм аргументи

да не е 9-ти Ноември ;д ?

Легнаха си да спят, че утре ги чака тежък физически труд, все пак са от пролетариата. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да братле, една по-социална Европа, насочена към малкия човек, като в Норвегия, а сега Европа се поамериканчва, тва е.

ама групичката, защитава квото дойде, те така са свикнали, праволинейната, важното да има келепир за тях сега и веднага.
    Аз им викам електорат на статуквото, квото дойде те са с вятъра, а след 20 година ако системата е друга пак ще са за нея, а ще плюят тая система.
    Норвегия може да си го позволи, кажи ми колко от държавите от ЕС имат петролни залежи? Аз ще ти кажа - николко. Всички имат някакви незначителни количества.
    Защо Германия е по-напред от Франция и Италия? Защото НЕ ВОДИ социална политика. Така държавата не влачи никой, никой няма стимул да си стой в тях. Знаеш ли кой е един от основните проблеми в Норвегия? Липсата на работна ръка, те си живеят достатъчно от помощите които им пуска държавата и нямат стимул да започнат работа. Живейте си във вашите социални мечти, това ви е живота - помощи от можещите. Това беше и комунизма, това ви е и мисленето - просешко. Всичко да ви се дава, в замяна на нищо. Вижда се всеки ден покрай подлезите на големите градове.
    n00bs

Насрахте се направо.

Никой не иска социална политика - тип, аре циганите да бездействат. Хиляди пъти ви обяснявам, че тея цигани, ако не им бъде намерена работа, трябва се пращат на трудови лагери.

Аз съм за социална политка, която е съпричастна с работната класа както на Запад - всеки да получава нормални възнаграждения. Иначе в обратен случай - точно за тва е цялата корупция, пак ли да се повтарям? Корупцията идва от ниските им заплати. Във всички сектори е така.

А в Германия няма един бъркащ по кофите. Те са далеч по-добре, защото просто са много подреден народ.

Те са по-добре, защото са дисциплинирани, работливи и спазват правилата. А ние само се чудим как да ги нарушим и измисляме все по-хитри начини да го правим, за да не ни хванат.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Насрахте се направо.

Никой не иска социална политика - тип, аре циганите да бездействат. Хиляди пъти ви обяснявам, че тея цигани, ако не им бъде намерена работа, трябва се пращат на трудови лагери.

Аз съм за социална политка, която е съпричастна с работната класа както на Запад - всеки да получава нормални възнаграждения. Иначе в обратен случай - точно за тва е цялата корупция, пак ли да се повтарям? Корупцията идва от ниските им заплати. Във всички сектори е така.

А в Германия няма един бъркащ по кофите. Те са далеч по-добре, защото просто са много подреден народ.
    Значи вече стигна и ти до извода, че трябва да станем нормална европейска държава, каквато по право сме. Античните гърци са наричали Еропа балканския полуостров.

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Значи вече стигна и ти до извода, че трябва да станем нормална европейска държава, каквато по право сме. Античните гърци са наричали Европа балканския полуостров.
    Той стига до разни изводи, но за кратко. Бързо след това се връща към любимите си соц постулати.
    Welcome to the Jungle...

http://www.goguide.bg/gradska-kultur...NO-DA-SE-JIVEE

Една интересна статистика.
    Welcome to the Jungle...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ми коренно различна цивилизация е било брат - абсолютна власт, нищожни граждански права, религиозен фанатизъм.
    Няма смисъл да сравняваме, в различни времена живеем.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    На мен не ми е работата да определям кой нарушава законите, за това си има съответните органи (следствие, прокуратура, съд). Мога да изкажа кое за мен е приемливо и кое не, но това е мое лично мнение, което няма юридическа/наказателна сила.
    А как тогава тук във форума все определяш хората и хвърляш наляво и дясно квалификации или обиди и им даваш някакви определения или пък във всекидневния живот решаваш кое право и кое не – сигурно все ходиш при съответните органи и те все ти са до гъза, да ти казват ли?

Сигурно като казваш на мене или кораба квалификации сигурно до тебе на леглото стой съответния орган и ти казва, тоя е такъв оня е такъв, а.

Бъди реалист, на практика не е май баш така а.
    Последно редактирано от defender : 01-30-2015 на 11:29

Мега фен
    лично мнение, което няма юридическа/наказателна сила.
    Четене с разбиране, Ефенди

Мега фен
    ми разбирането ти също е на субективен принцип. Демек излиза, че ти в своите определения към другите във всекидневни живот си като един вид мини-диктатор, психопат.

ако се замислиш май така се получава, не знам, не знам?

Мега фен
    дарки диктаторю

ся само вземи ме обиди без съответния орган до гъзо ти.

Мега фен
    групичка "субективни психопати" ме учи на демокрация.

Дарки дай ми селфи на органа дето лежи на леглото ти и отсъжда като се изрязваш тука с разни определения. Искам като ме определяш до всяко определение да слагаш и снимка на решение на съответния орган, че е така, или нещо такова.

не е лесно да живееш в лицемерие, отделен от действителността на практиката.
    Последно редактирано от defender : 01-30-2015 на 11:54

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми разбирането ти също е на субективен принцип. Демек излиза, че ти в своите определения към другите във всекидневни живот си като един вид мини-диктатор, психопат.

ако се замислиш май така се получава, не знам, не знам?
    демагог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си