- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Гърция
Само не разбрах що осрахте и тая тема.
Абе след като Русия е правата в конфликта с Украйна, ако утре Руснаците решат да си вземат и България, щото са ни освободили, ква ще ви е реакцията?
ako padne meteorit kvo shte stane?
хахах гледай прописа на кирилица
т'ва като стане е сигнал че е в пасивно-агресивен режим сиреч влязъл си му под кожичката
женчо :Д
//латиница* ;д
Последно редактирано от Auriss : 02-03-2015 на 19:14
сдфсдффс
Az mislq , che aurisa shte hvane meteorita vuv vuzduha i shte spasi maikata NATO i ES
климатик що не ходиш да се запалиш пред президентството в знак на протест срещу НАТО ?
"Та дядо ми, земеделски стопанин от тези, които допринасяли за благополучието на България, разказваше следното:
“Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, „ден година храни“, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха „комунисти“ понеже щели да „преобръщат“ света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума – болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят „революционни песни“, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: „… да-а-а живей, живей труда!“. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези „герои“ се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): „Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на… калпазани!)… с нож и вилица в ръка!“ – така съм я запомнил, истинските думи не помня.
Тия същите станаха управници, тогава запяха друга „песен“: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана – какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?! "
Тея на кой форумен борец ми приличат?
огъна от огън плаши ли се?
кои са тия бе ?
май само ти си безработен от пишещите тук![]()
не се безпокой за мен
сърчице
що спря на латиница да пишеш ?
да не се почувства тъпо като ти светна че се държиш като озлобена женичка ?
- ozlobena babichka
та бабичките са от твоя лагер![]()
аурисе, ще ти санират ли блока ве?
ПП: ае, кажи нещо ве, дриш..
Последно редактирано от defender : 02-03-2015 на 21:10
аурисе, аватара ти да не би да означава, че руснаците са ти го втъкнали отзад, а ти го наместваш правилно, с токова впечатление оставам, някак си?
Последно редактирано от defender : 02-03-2015 на 21:43
aurise tova za teb https://www.youtube.com/watch?v=G83u0fXXqOo 'd
"- Защо новите гръцки министри не носят вратовръзки?
- Защото.."
Welcome to the Jungle...