- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз. Тя. Инатът и 2000 километра..
Здравейте! Дойде и моя ред да се влюбя, за първи път в живота си. Тя е българка, но лятото на 2014 замина за Германия, а аз тогава се бях върнал от *******. Виждали ли сме се няколко пъти, но бяхме с компания и не си говорихме. Минаха 6 месеца, бях я забравил, докато не намерих един много стар наш чат, който се състоеше от 2 съобщения. Та изпратих ѝ "" за да имам причина да завържа разговор. Писахме си до 01:20. После си писахме след 1 седмица и накрая на чата ми написа "Айде аз ще ставам, лека вечер! :*" На следващия ден пак си писахме, каза ми, че съм различен, умен, много мил и така. После я питах "Иначе какво правиш, гаджета има ли". Каза ми "Ами не" . Питах я как такова красиво момиче като теб си няма гадже, отговори ми, че ами няма, но има едно момче... така така. На следващия ден не ѝ писах, чаках тя да се сети за мен, но не го направи. Още по-шибано е, че веднъж през живота си се влюбих, и то в някой, който е на 2000 километра от мен.. Какво да правя..?
Последно редактирано от Rafa7a : 01-25-2015 на 10:59
Нямаш бъдеще с нея, разстоянието винаги е било пречка за мен, само ще бъдеш нещастен според мен.
това, което ще кажа, ще доведе до серия от реакции, но ще го кажа:
всичко, което започва по ретрограден Меркурий, включително връщането към хора от миналото, (щ)е (бъде) единствено временно. ако не вярваш, провери и ще видиш, че след 11-18-и февруари отново ще спрете да комуникирате;
иначе, наслаждавай се на любовта! тя не е свързана с обекта на желанията ти, а е твое собствено приятно/позитивно усещане; използвай я умно, като творческа сила, сублимирай;
//ако искаш стратегии за събирането ви, това е съвсем отделна история. само по споделените от теб реплики, които сте си разменили, ми става ясно, че и двамата сте самотни и с желание за човек до себе си. а тя е по всяка вероятност и (нещастно) влюбена. при всички положения това не е добра изходна позиция за започване на любовни взаимоотношения.;
Разбрах, че е влюбена в някакъв от училището си, тоест някой немец. Шансовете ми стигнаха нулата..
Остави я да пообърше малко лиги по това момче.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Статуси пише на немски, колко го искала, колко го ловкала. Знам къде ми е грешката, прекалено мило се държах с нея, трябваше малко да я бях поигнорирал. Вчера цял ден си мислех за нея, толкова много, че допуснах много тъпи грешки на пробния изпит, когато с приятелите ми играхме футбол пак мислих за нея, следователно загубихме, а тя.. Иначе ви благодаря, мои нови колеги в този прекрасен форум. Как не се бях регистрирал тука по-рано не знам.
Зарежи, дори да не харесваше някой друг, то как си я представяш тази работа да стане? Намери си момиче, което ще можеш да виждаш на живо.
Момче, не се занимавай с глупости, не си заслужава дори да си спомняш за нея.
Пробвал съм, не става, постоянно мисля за нея, не знам защо, такова нещо никога не бях чувствал.
Интернет любов, ще ти мине, ще срещнеш през живота си много жени, не мисля, че това момиченце, ще ти е най-голямата любов, ти дори още не си срещнал истинско момиче, тогава ще разбереш, за какво пиша...
"Далеч от очите, далеч от сърцето" гласи една стара поговорка.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Благодаря ви! Май ще си закрия Фейсбука за една седмица, да се по успокоя малко, а и вече ми омръзна.
Очевидно няма смисъл да се занимаваш, нито има смисъл да си махаш фейсбука заради нея. Просто спри да й пишеш и ще ти мине до няколко седмици.
Един съвет.Никога не чакай момиче да се "сети" за теб.Никога.Винаги и пиши.
Спри контактите с нея. Трудно е, но ще отмине. Май не си заслужава
[QUOTE=Jaune;11226713]
видях. столкнах и я видях.
никога не знаеш. не е като да не обичаш да ти е трудно:Д
[QUOTE=Blab;11226726]аз не заради нея, боже :Д нещо друго се заформя и се чудя дали няма да прерасне, ама щом казваш... е нали каза ЕДИНСТВЕНО ВРЕМЕННО, сега пък никога не знаеш. с'я цял час чета за тоя меркурий :Д
и да, права си, аз съм еталон за мазохизъм, cheers! :Д
п.с. (може би от всичките тия неща, които изчетох за меркурий, си мисля, че последният ред на коментара ми би (ти) прозвучал иронично - целта е потвърждение, не ирония) (ужас, психясах) (анатема на астрологията)
вие се шегувате, но има хора, които се занимават с магии. т.е. насочват всичката си енергия, за да вредят/влияят на някого...
//по мое мнение пасивната агресия се доближава максимално до подобни практики;