- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета които имат комплекси към фигурата си :)
Здравейте момичета и момчета![]()
С тази тема искам да се обърна към всички момичета които не харесват фигурата си , дали било заради малки гърди,голямо дупе или каквото и да е друго.
Към момичетата с големи дупета .. Ехооо момичета повечето момчета си умират за голямо и пищно дупе като вашето.Лично аз съм с голямо дупе , което до преди месеци мразих, но забелязах все почете момчета които му се възхищават.Бог ви е дарил с мечтана фигура.Вземете се в ръце стегнете това бразилско дупе и ще заобичате дупето си.Особено момчетата около вас, ще ахват.Няма нищо по секси от жена с извивки![]()
До дамите с малките гърди, милички не съжалявайте за гърдите сиВие не сте по-малко красиви от млекодойните крави( с извинение ) с гърди до пъпа.Напротив ... вие сте много по-секси от тях !
За гърдите съм съгласен, но за задната част не, много зависи от формата на самото дупе и краката, много важна е пропорцията, защото има някои жени с големи дупета, а надолу са като клечки за зъби.
Или от кръста надолу да е по-голяма, а нагоре като вафла.
ами, не. големите дупета тип 'ким кардашян' не са секси. стига с тези клишета от рода на 'да има кво да пипнеш'. една жена трябва да е нежна, фина, слаба.
сори
Много сте ми забавни с тия обобщения. По-голямо дупе може да е секси, но да е стегнато и съразмерно на останалата част от тялото. Не знам за мъж, който харесва малки гърди. Отпуснати е грозно, но малки красиво ли е? Всеки човек има различни предпочитания, вкусове и изисквания към партньорите си. "За всеки влак си има пътници" е много вярна фраза.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имам големи гърди и малко дупе
ОКЕй ли съмм???
Значи ти си с голямо дупе и неголям бюст, в другата тема говориш за истински мъже, пък тук говориш за мъже, дето видимо точат лиги по задните ти части...
За гърдите не знам, но лично за мен една от най-важните части в едно женско тяло,е дупето.Трябва да е изящно а също така трябва да е и пищно.Тип пясъчен часовник винаги си е било красива фигура.Така е от векове...
И въпреки това,момичета,ако не си харесвате сочните дупета уверявам ви,че те винаги са били на почит... И момичета,ако не си харесвате слабите дупета,НЕ си слагайте импланти-това ще е най-голямата грешка в живота ви.Живейте си живота нормално и не се комплексирайте,живота не е устроен за да си планирате грешките.
От утре всички на матура по БЕЛ!
Ива, обзалагам се че мога да вкарам ръката си в задника ти без да усетиш и най- малък дискомфорт. Нали?
Темата се превърна в боза, браво.
хаха не е боза ееее
подчертавам че кльощавите кокалести момичета със една педя луфт са по- широки което е в плюс за добре оформените и стегнати
Кльощавите жени наистина са по-широки отдолу. Останалите глупости от темата няма да ги коментирам.
Welcome to the Jungle...