- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета които имат комплекси към фигурата си :)
Здравейте момичета и момчета![]()
С тази тема искам да се обърна към всички момичета които не харесват фигурата си , дали било заради малки гърди,голямо дупе или каквото и да е друго.
Към момичетата с големи дупета .. Ехооо момичета повечето момчета си умират за голямо и пищно дупе като вашето.Лично аз съм с голямо дупе , което до преди месеци мразих, но забелязах все почете момчета които му се възхищават.Бог ви е дарил с мечтана фигура.Вземете се в ръце стегнете това бразилско дупе и ще заобичате дупето си.Особено момчетата около вас, ще ахват.Няма нищо по секси от жена с извивки![]()
До дамите с малките гърди, милички не съжалявайте за гърдите сиВие не сте по-малко красиви от млекодойните крави( с извинение ) с гърди до пъпа.Напротив ... вие сте много по-секси от тях !
За гърдите съм съгласен, но за задната част не, много зависи от формата на самото дупе и краката, много важна е пропорцията, защото има някои жени с големи дупета, а надолу са като клечки за зъби.
Или от кръста надолу да е по-голяма, а нагоре като вафла.
ами, не. големите дупета тип 'ким кардашян' не са секси. стига с тези клишета от рода на 'да има кво да пипнеш'. една жена трябва да е нежна, фина, слаба.
сори
Много сте ми забавни с тия обобщения. По-голямо дупе може да е секси, но да е стегнато и съразмерно на останалата част от тялото. Не знам за мъж, който харесва малки гърди. Отпуснати е грозно, но малки красиво ли е? Всеки човек има различни предпочитания, вкусове и изисквания към партньорите си. "За всеки влак си има пътници" е много вярна фраза.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
много правилно, евалатаабсолютно, за всеки влак си има пътници. Не можеш да кажеш аз нехаресвам големи гърди, затова всички мъже не харесват, за дупето по същият начин. Аз лично се чувствам много добре в тялото си, тренирам естествено, но никога няма да си уголемя гърдите например.
Имам големи гърди и малко дупе
ОКЕй ли съмм???
Значи ти си с голямо дупе и неголям бюст, в другата тема говориш за истински мъже, пък тук говориш за мъже, дето видимо точат лиги по задните ти части...
За гърдите не знам, но лично за мен една от най-важните части в едно женско тяло,е дупето.Трябва да е изящно а също така трябва да е и пищно.Тип пясъчен часовник винаги си е било красива фигура.Така е от векове...
И въпреки това,момичета,ако не си харесвате сочните дупета уверявам ви,че те винаги са били на почит... И момичета,ако не си харесвате слабите дупета,НЕ си слагайте импланти-това ще е най-голямата грешка в живота ви.Живейте си живота нормално и не се комплексирайте,живота не е устроен за да си планирате грешките.
От утре всички на матура по БЕЛ!
Ива, обзалагам се че мога да вкарам ръката си в задника ти без да усетиш и най- малък дискомфорт. Нали?