- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против ЕС?
Климат, дефенди, харесвате ли ми новия аватар, дефендито доста коментира стария.
да, очилата са готини
С дефенди сме като спартанци. 300 СРЕЩУ 1 милион.![]()
Щото сте на хеорин :Д
Не е честно.
ти на групичката ако викаш 1 милион
вече в оня анкета от вчера резултата е 995 на 11 876
а в петицията почти 7 000 подписи, хора с трите си имена.
И сичките над 40 години :Д
ПП: нека те види целия форум са.
иначе демократ бил... ушите ми проглуши, а нарушаваш правото на избори при първа възможност.
Последно редактирано от defender : 01-31-2015 на 01:08
аз от името на Итърнала гласувах, 'щото той не присъстваше на заседанието![]()
Ефендито за пореден път демонстрира колко е добър в доносите (този път в публичен аспект). Браво ефенди, школовката работи. ;]
Welcome to the Jungle...
това че много хора мислят еднакво не значи че мислят правилно
иначе вота таен ли ша е или като гласувам да кажа че съм гласувал?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
това че ти не мислиш като тях не значи, че мислиш правилнотова че много хора мислят еднакво не значи че мислят правилно
добре ли се справям с демагогията ? мисля че ме бива ?
и тва от човек, който се занимава с комп графика ама не може да умножава вектори :Д
ооо, още по-зле, да си чувал за неприкосновеност на личността
А пък Дарки дето много знае и ми рецитира и пее демократични закони като песен на "Ред хот чили пепърс" и изведнъж се включва и хоп защитава явно нарушение на демократичните ценности на друг член на групичката, а после задружно прехвърлят вината на другите хора.
групичката не ви ли прилича в поведението си на някаква хунта, дето се прави на супер демократи, но нарушават демократичните ценности (примерно подменят вота) за своя облага, после взаимно се защитават и колко били готини и после почват да обвиняват хората, че бил зле заради комунизма примерно или мисленето, обаче, ей на, вижте го къде е комунизма и за кво работата в държавата е зле. Ами щото това е поведение на хунта от псевдо демократи на всички нива
ще цитирам "великия" демократ Дарки от статия, която беше публикувал самия той:
"Защото ние имаме не толкова лошо образовани политици, колкото зле оформени в морален план политици. Хора, лишени от чувство за отговорност към обществото....
Ще се излекува, когато се възстанови справедливостта. Когато започнем наистина да работим последователно в различните звена, в различните обществени структури, когато започнем да обръщаме внимание на факта честен ли е този човек." - Ж.Желев
нали така Дарки
Последно редактирано от defender : 01-31-2015 на 11:43
и кво гадно ли ти е :Д ?
"не стааш"
Ж.Желев
аурисе мразиш ли ме бе, ся що не си направиш някакъв гнусен аватар с мене и проява на байганьовщина.
важното е да си "фоб" нали, да излъчваш "фобство".
комшията пак засвири яко на пияно, оххх, поне да можеше да свири, тва не е истина просто
ми сега не играят пари, и затова това е чиста и искрена проява, още по добре, а представям си ако ставаш и въпрос за пари.
има логика а