- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против ЕС?
търнеле от сега искам аз да гласувам от твое име в другите анкети, (защото не си бил на заседанието, дрън-дрън), а ти искам да ми благодариш.
Така не беше ли май преди 89-та. Никой не можеше да гласува, ама всички бяха благодарни.
ПП: Дарки, личи ли му на Търнала старата школовка. хаха
цялата групичка сте май бабаити, може би само при митето и якузата е малко по-добре, поне каквото защитават, така и се държат.
Последно редактирано от defender : 01-31-2015 на 13:28
виж как го е яд, с лични нападки ни подкара
простак от класа
за кое да ме е яд, искаш да кажеш, че ти завиждам за нещо ли и ме е яд?
обоснови се?
а това твоето не е лична нападка, сигурно те е яд, а.
ей хора, не знам какво да ви отговарям, кажете кво да отговоря на тва, чакам предложения?
а, да, добре че е Ауриса, да ме подсети, как да отговоря, та:
"сигурно ви е яд".
![]()
desperado![]()
ко стаа, съпротивата, а още и кораба не е дошъл за днеска, тогава кво ше прайте.![]()
Ще се смеем, както обикновенно?
Ауриса и брат му тернала искат да ни превърнат в глупава изпростяла нация, която да работи за тях.
И не знаеш на кой свят се намираш.
Ако не беше ЕС, в момента щяхме да сме в още по-голяма тиня.
n00bs
Докато ЕС води тази политика и вие се кланяте......... не животновъдство ще има, въздух няма да има !
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Меркел ще се насере. Всички изисквания, които ЕС ни налага са в противоположност на нашите желания.
„Вкараха ни в НАТО по изкуствен начин, без да попитат народа. Това не трябваше да става без дебат и референдум". Това коментира лидерът на Атака Волен Сидеров...
По думите на Сидеров България няма как да напада Русия, но ще бъде използвана като удобно географско положение като провокация срещу Русия."
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1390219
Последно редактирано от defender : 01-31-2015 на 20:55
Така е, за да не провокираме Русия, трябва да се надупим и да чакаме червената армия. Опа, тоя филм май вече сме го гледали и му знаем края. ;]
Welcome to the Jungle...