.

Виж резултатите на анкетата: За или против ЕС?

Гласували
13. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

7 53,85%
  • против

6 46,15%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Така е, за да не провокираме Русия, трябва да се надупим и да чакаме червената армия. Опа, тоя филм май вече сме го гледали и му знаем края. ;]
    според теб е трябвало да си останем до край с нацистите и руснаците да изравнят с земята всичко ли?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Според мен 137 г. слугинаж на Москва стигат. Мисля, че е време сами да определяме съдбата си, без да се съобразяваме с послушковците на Кремъл (а Волен е точно такъв) и техните господари.

Докрай се пише слято.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Според мен 137 г. слугинаж на Москва стигат. Мисля, че е време сами да определяме съдбата си, без да се съобразяваме с послушковците на Кремъл (а Волен е точно такъв) и техните господари.

Докрай се пише слято.
    ооо, 25 години сами определяме съдбата си, дааа, така е., така е.

Мега фен
    Докрай се пише слято.
    "от край до край"
    особен случай

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ооо, 25 години сами определяме съдбата си, дааа, така е., така е.
    Напротив, 25 г. слугите на Москва и разни местни величия се мъчат да ни излъжат, че сами определяме съдбата си, а те са се враснали като тумори във всички нива на държавата и икономиката.
    Welcome to the Jungle...

Май забравяте , че идва края на капитализма.

Подобен край доста пъти е бил обявяван и досега не е дошъл. Но надеждите са нещо хубаво.
    Welcome to the Jungle...

И кога е бил обявяван?

поздрави на дефендер :Д

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...85076809,d.d24

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    поздрави на дефендер :Д

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...85076809,d.d24
    Нещо са объркали залгавието, трябваше да е "да върнем България на Русия".

Ти пак с твоята Русия.

Писна ми вече от такива като вас. Нито сте доволни, нито нищо не предлагате. Май сте прекалено безмислещи.

И кога е бил обявяван?
    И по времето на социализма, и преди това. Основната цел на социализма/комунизма беше точно тази - световна революция, при която властта да премине в ръцете на пролетариата, да се премахне (или поне ограничи до минимум) частната собственост, да се смаже опозицията и да се наложи еднопартиен режим. Т.е. да се затрие капитализма и демокрацията. И застъпниците на тази марксистка идеология ни убеждаваха как социализма бил вечен и щял да смаже "гнилия капитализъм". Но се случи точно обратното. Тази зловредна соц утопия се провали с гръм и трясък, а капитализмът отново оцеля.

Така че капиталистическият строй е доста по-стабилен и реалистичен, отколкото изглежда на пръв поглед. Има си своите недъзи, но има и твърде много предимства, които засега са без алтернатива.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Ти пак с твоята Русия.

Писна ми вече от такива като вас. Нито сте доволни, нито нищо не предлагате. Май сте прекалено безмислещи.
    Абсолютно, по-кеф ми е да се наливам с бира, отколкото да мисля.

Но аз в твоята тема бях писал как ще е оправят нещата - мажоритарна система, съдебна реформа и последваща данъчна и социална. За няколко години ще се променят нещата коренно.

От тебе освен глупави излияния как само Русия ще ни спаси, друго не съм видял. А това няма как да стане щото руската държава е тотален кенеф и те не могат да се оправят сами.

И по времето на социализма, и преди това. Основната цел на социализма/комунизма беше точно тази - световна революция, при която властта да премине в ръцете на пролетариата, да се премахне (или поне ограничи до минимум) частната собственост, да се смаже опозицията и да се наложи еднопартиен режим. Т.е. да се затрие капитализма и демокрацията. И застъпниците на тази марксистка идеология ни убеждаваха как социализма бил вечен и щял да смаже "гнилия капитализъм". Но се случи точно обратното. Тази зловредна соц утопия се провали с гръм и трясък, а капитализмът отново оцеля.

Така че капиталистическият строй е доста по-стабилен и реалистичен, отколкото изглежда на пръв поглед. Има си своите недъзи, но има и твърде много предимства, които засега са без алтернатива.
    Недъзите са му, че не може да окупира целия свят и ресурсите да се разпределят по-равномерно. Недъзите му са, че корпорациите и монополите тъпчат и държавата и малкич човек.

От капитализма както виждаш им писва на самите ти западни нации, които уж бяха много добре. А същност през 70-те години не са били по-добре от нас. А плановеата икономика не издържа, защото не предоставя преспектива за развитие за стимул на хората и Запада ни надминава. Така Запада ни побеждава, но вече се разбира, че не може да продължава това неравенство и потъпкване на милиони хора. За това хората се надигат. Защото свободата им е само илюзия. Защото има блага само за една малка част от населението.

Плановата икономика е боклук, както и самият социализъм. Това е строй, лишен от всякаква икономическа логика, който се гради върху утопии и откровени лъжи.

И ако беше малко по-навътре в нещата щеше да правиш разлика между капитализъм и неолиберализъм. Обаче понеже си много компетентен, не разбираш нито едното, нито другото.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Плановата икономика е боклук, както и самият социализъм. Това е строй, лишен от всякаква икономическа логика, който се гради върху утопии и откровени лъжи.

И ако беше малко по-навътре в нещата щеше да правиш разлика между капитализъм и неолиберализъм. Обаче понеже си много компетентен, не разбираш нито едното, нито другото.
    Той ако може да каже каква е разликата между социализъм и комунизъм, ама без да пита баба :Д

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Абсолютно, по-кеф ми е да се наливам с бира, отколкото да мисля.

Но аз в твоята тема бях писал как ще е оправят нещата - мажоритарна система, съдебна реформа и последваща данъчна и социална. За няколко години ще се променят нещата коренно.

От тебе освен глупави излияния как само Русия ще ни спаси, друго не съм видял. А това няма как да стане щото руската държава е тотален кенеф и те не могат да се оправят сами.
    За да няма корупция в която и да е система, трябва хората да получават нормални заплати, които държава не може да осигори . Първо, защото раздаде почти всичко в частни ръце. Второ, защото няма никакво производство и пазар. Ненормални простотии ми дрънкулиш . Какви реформи трябват в данъчната ти система? Какви? Какви са тея социални реформи, я кажи. Умник. А мажоритарната система мойто момче отново ще послужи за този, който има пари да се рекламира, умниче. И второ. Нищо няма да промени една мажоритарна система. Не виждаш ли, че всички малки партии само се тикат в управлението да сучат, отрочета. А колко хора вече се смениха, КОстоф, СДС. кои ли не бяха.

Аз виждам каква е деградацията и как твоя стой мачка много хора, не само у нас, ами на Запад, за да работи в интересите на една шепа банкери и империалисти. Това е реалността.

А твоя строй изби милиони хора. Или това не са ти го разказвали баба ти и дядо ти?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Климатик, представи си (хипотетично), че дойде тоя твоя 'строй' и всички предприятия станат държавни. Представи си сега, че така се случва, че предприятието, в което ти работиш, го 'ръководи' някакъв абсолютен измекяр, който къта от продукцията за себе си и я продава на черно, 'щото е лакомник.
    Представи си и, че има роднина в тайните служби, които 'пазят реда' в общество ... или че е подкупил шефа на милицията.

Какво правим сега ? Или си траеш и си гледаш работата, или си отваряш устата и те погва държавна сигурност => в трудов лагер.

Тия неща, 'дето ги пишеш във форума, ако не живеехме в демократична държава, щяха да ти осигурят между трудов лагер и куршум в тила.

Милиони хора е избил. А демокрацията не изби ли милиони хора в Близкия изток и неразвтите държави като нас? Бедността не уби ли милиони хора? Мафията не убили ? Статистически, днес много повече хора умират от катастрофи от колкото преди.

Да се връщаш на старото е простотия и липса на еволюция. По-добре да се създаде нещо ново.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Напротив, 25 г. слугите на Москва и разни местни величия се мъчат да ни излъжат, че сами определяме съдбата си, а те са се враснали като тумори във всички нива на държавата и икономиката.
    Мда, Москва ни вкара в Нато, Москва ни вкара в ЕС, Москва ни разпродаде държавата, Москва е виновна за всичко.
    Утре някой като ти се изпразни върху косата, а не в устата, ще обвиниш пак Москва.

Мега фен
    ае стиа с тоа близък изток ве

дреме ми за маймуните в пустинята, 'дето само се чудят кого да взривят или изнасилят

и тебе грам не ти дреме -- никой не му дреме всъщност. Ама е много яка опорна точка, че да плюеш по САЩ /то 'щото само в САЩ има демокрация/

Мега фен
    Статистически, днес много повече хора умират от катастрофи от колкото преди.
    статистически в Русия мрат от катастрофи

в обединеното кралство е по-вероятно да те изнасили делфин насред бъкингамския дворец, отколкото да те блъсне някой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си