- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Здравейте, не съм очаквал някога да пиша в този форум, но ето че допрях до сайта.
Наскоро се запознах с едно момиче, започнахме да си пишем.. не след дълго започнахме да се влюбваме един в друг. Преди 4 седмици и казах какво изпитвам към нея, и тръгнахме. Всичко точно досега.
Въпроса е там, че от 1 седмица.. започнахме да се отдалечаваме един от друг.. Говорихме.. и ми каза, че проблема била комуникацията ни.. защото се държим като приятели.. и така де, скъса ме.
Говорих с една нейна приятелка и се разбрахме да излезе с нея тези дни, и аз да ги видя 'случайно'.
Въпроса е там, че още се чудя какво да й кажа, как да постъпя изобщо в тази ситуация.
Тя е най-хубавото нещо, което ми се е случвало от поне 5 месеца, няма да позволя да си отиде просто така.. Не се отказвам лесно.
Обмислям да купя от любимите й цветя и да й кажа някои неща в очите..
Ако имате някакви съвети.. отворен съм за тях.
Благодаря на всеки писал в темата!
Поздрави,
Макс.
Щом за една седмица сте се отдалечили малко и тя те има за приятел само....,но щом пък толкова държиш на нея, ще се опитам да ти дам съвет.
Звъниш и й казваш, че искаш да се видиш с нея. Такива неща, като тая случайна среща ги забрави. Ти или си мъж на място, или лукова глава. Жените обичат властните мъже!
Уреждаш си срещата и казваш, каквото ти е на сърце заедно с букета, повече от това няма какво да направиш. Ако е умна ще го оцени!
Успех и пиши каква си я свършил!
Ауе, Макси, хахах ... Как така от 3 седмици сте заедно и се държите, като "приятели"? Ти показа ли й по някакъв начин, че сте в нещо различно от приятелски отношения? Целувал ли си я? Вкара ли й го? И нямам предвид вкарване на цветя, мечета, писане на стихотворения и кръщаване на звезди, освен ако не си падаш по извратени интимности.
Разбира се, че сме се целували и то доста пъти.. Не, не съм я изчукал.
Ако я беше чукал нямаше да ти говори глупости ;D
Проблемът в случая е не да се съберете наново или да изкочиш от някой храст с букет и да й паднеш на колене, което също е проблемно де, но не е основното. Проблемът е това, което е довело до раздялата ви и докато не го оправиш - духаш супата, докато ври на котлона.
Какво според теб е куцало в комуникацията ви и защо не те е почувствала, като мъж?
Тя тренира волейбол.. и наближава едно състезание и главно е заета с това.. и няма време за мен.. Виждаме се главно на училище от скоро.. Иначе преди се виждахме почти всеки ден, разхождахме се, ходихме по кафета, лигавехме се заедно(в нормалния смисъл)..
Осъзнаваш ли какво означава това? ;D
Омръзнал си й, търсила си е начин да те разкара, успяла е, доволна и щастлива. А ти ся искаш да й се появиш от нищото с цветя и да й развалиш целия купон. Каква мислиш ще е реакцията й? О, извинявай, сладурче, че не ти обръщах внимание, сега като виждам тези цветя и колко ти е тежко на душата, решавам да се съберем отново, за да не страдаш и ще се опитам да намирам време и за теб. Цветята помогнаха много.
Точно така изглежда картинката, колкото и да не искаш да го приемеш.
Но пък щом си решил, че първия път като те е заебала се е объркала нещо ... пробвай пак.
Дори и да не се съгласи да бъдем заедно.. поне ще съм опитал..
Благодаря отново на всеки писал в темата!)