.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Не всички женски са така, но в момента виждаш само тях и това е нормално. Някога евентуално ще ти се променят представите за това какво търсиш и какво е хубаво и добро момиче и ще започнеш да виждаш все повече и повече такива.
    А относно Азис - болката ни е обща, приятелю. Предлагам ти да пуснем една линия за СМС "DMS AZIS" и така ще съберем някой лев, ще му дарим и може да потръгне пак...

Според мен не си срещнал подходящите момичета...и нормално като гледаш кво правят 14 годишните...

Цитирай Първоначално написано от nsaniya Виж мнението
    Твоето мнение е излишно.
    Хах ,както кажеш

Ето отново темата за тия пари. Питам се кога хората ще осъзнаят, че има много по - стойностни неща, които не могат да се купят с пари. Човек постоянно печели и губи, днес ги има много, утре ги няма и обратно, всичко е кръговрат,
    всичко живо май се е обсебило. Вярно, че те дават и са необходими в живота, но с пари или без животът е достатъчно кратък, така че... всеки си има мнение по въпроса

Всяко човешко същество желае да е добре материално осигурено и тва е разбираемо. Тъпото е , че вместо да си стегнат задниците и да си вадят парите сами да се борят в живота и да имат цели - масово тъпите путки си мислят , че са повишили стандарта си щом някой чичак или грозен мамин син ама с джобни ги изкара със скъпа кола и ги шие - то колата става тяхна ... незнам ... явно се чувстват по-добре като ги ебат по-богати ... Аз доскоро карах доста ново бмв- не за да създавам впечатление , а защото ми харесваше колата , та определено имаше и такива , които си личи за какво ме занимават - та за тях пълен игнор . Малка част от тея се женят за богати чичаци и си "уреждат" живота ... Важното е да има истинска любов и тръпка . За парите - по-сладко е да им се наслаждавате като знаете , какъв труд ви е коствало отколкото наготово... Искайте пари , искайте добър живот - лошо няма както и лесен път към тях !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си