- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да зарадваме половинката за Свети Валентин
След 15 дни е очакваният от всички момичета празник - Свети Валентин ^_^ .Давайте идеи как да зарадваме половинките си.Споделете как вие мислите да зарадвате вашите и как да разберем какво желаят те <3 <3 <3
БМВ. Гарантирам ти, че до края на живота ти ще е твоя!
Със самоубийство.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Забременей, забелязвам, че доста се котира.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Kупи една бутилка червено вино и празнувайте Трифон Зарезан!
Моя няма да е при мен за празника, което ме устройва напълно, понеже тоя празник ми е супер противенЗа щастие няма да ми се налага да умувам как да го зарадвам, че аз си го радвам всеки ден
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Ако не бяхме миналата седмица заедно, щях да се изтреса за 4-5 дни да се гушнявим, ама празника не го отразявам. Ей до ся колегите ( ~ набор 83 ) хранеха, че никой не знае кво е станало на петльов ден и че потъпкват трифон зарезан заради католическите бози, които и без това са преиначени, за да се изкарват допълнителни пари ..
Бих добавила - еврейска му работа, нищо, че са католически :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
организирай вечеря това е достатъчно за да се почувства обичана
Не мисля да правя нищо кой знае колко специално. Може би картичка, ще поръчаме пица и ще си гледаме филми. Още през януари мислех да организирам уикенд за нас двамата извън града, но добре, че не го направих. Сега нямаше как да отидем и да искаме. А и приятелите ни празнуват Трифон Зарезан, сигурно ще се съберем и с тях да пием по някое време.
Тоя Св. Валентин не ми е кой знае какъв празник. Правим си жестове и без повод, важно е всеки ден да си показваме, че се обичаме.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ама като не ви харесва празника просто не го празнувате кво сте заревали бил тъп бил комерсиален .
По темата-Графиците ни са ни толкова натоварени а пък и аз няма как да пътувам затова ще си празнуваме вкъщи подаръци няма да си подаряваме евнетуално нещо мъничко.Вярно е че влюбените трябва да си показват любовта всеки ден но един специален ден от календара само за тях не виждам какво ви боде очи .
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!