.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Явно на тревоманчетата им е значително по-лесно да си го позволят, щото всички такива, които познавам просто пропаднаха отвсякъде... Теми като "Къде е постата тая вечер?" и "Ай са нагърмим!" им станаха основни...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Според мен зависи много от идеята на човек и защо пуши. Многократно съм ставала свидетел на ситуации като тази, която описваш, или пък компания приятели, стоящи и нямащи какво да правят/да си кажат, докато не се нагърмят, после малко олигофренски смях и накрая-размазване по диваните/където там са...противна гледка, меко казано. Прав си, че ганджата предразполага към мързелуване до някаква степен, но и тя като всяко нещо си има позитиви и негативи и ние сами си избираме кое да извлечем от нея.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    умираш ако си го позволиш всичко си е до човек
    Нищо общо.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Според мен зависи много от идеята на човек и защо пуши. Многократно съм ставала свидетел на ситуации като тази, която описваш, или пък компания приятели, стоящи и нямащи какво да правят/да си кажат, докато не се нагърмят, после малко олигофренски смях и накрая-размазване по диваните/където там са...противна гледка, меко казано. Прав си, че ганджата предразполага към мързелуване до някаква степен, но и тя като всяко нещо си има позитиви и негативи и ние сами си избираме кое да извлечем от нея.

Нищо общо.
    ти получаваш всичко не това което си избираш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението

Нищо общо.
    Позитивите ми убягват...
    Да, може и да ме направи не-гъз за 2 часа, ама после съм си пак същият.
    Има други неща, които вършат тази работа доста по-успешно и за доста по-дълго без да си трепя мозъчни клетки.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си