.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Smile Отслабване чрез чайове.

Искам да питам някога използвали ли сте чайове за отслабване и има ли някакъв видим ефект?Разглеждах статии за Tava Tea пише, че бил един от най добрите, някой от вас използвал ли го е и има ли ефект?Китайския чай или японския?Или просто зелен чай от аптеката?Кажете ми, също инхула слим капсули помагат ли?Моляви се споделете ако знаете нещо или сте опитвали!?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    с физическо натоварване е най-лесно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

turnip93
    Guest
    Спорт му е майката! Ако ще и марсиански чай да пиеш, без движение трудно ще отслабнеш.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не прави тая грешка по-добре.

В спортната зала 100% гарантиран успех, ако си старателна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Може и на открито Избери спорт който ти харесва! Така няма да го правиш защото трябва (по задължение), а защото наистина ти се иска и всичко ще става лесно. Само не казвай, че няма такъв преди да си опитала поне няколко
    Относно чайовете - зелен и черен не си взимай от аптека, ако въобще има там. Има специализирани магазини, където продават много хубави ароматни чайове. В сравнение с тях, тези от пакетчетата са градински плевели. Ако си от Варна мога да те упътя до такъв магазин. Чайовете са хубави, полезни, но само от тях няма да отслабнеш.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от nikobiersack Виж мнението
    Искам да питам някога използвали ли сте чайове за отслабване и има ли някакъв видим ефект?Разглеждах статии за Tava Tea пише, че бил един от най добрите, някой от вас използвал ли го е и има ли ефект?Китайския чай или японския?Или просто зелен чай от аптеката?Кажете ми, също инхула слим капсули помагат ли?Моляви се споделете ако знаете нещо или сте опитвали!?
    Tи виждал ли си наскоро слаб британец, а за тях е известно, че пият доста чай
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Tи виждал ли си наскоро слаб британец, а за тях е известно, че пият доста чай
    Ахахаха +1

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Някои си правят клизми с чай, може това да са имали предвид под отслабване с чай.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Спорт+добро хранене му е майката, чаят може евентуално да ти забърза малко метаболизма, но докато не се захванеш с тези две неща, не окачвай някакви кой знае какви резултати.

престанете да си търсите бързи и магически начини за отслабване ... магически няма , бързи има - но са вредни , размърдай си гъза - тренирай , намали въглихидратите ,тестеното и сладкото и се отървете от манията " да отслабна за морето " ... ако ще променяте нещо в тялото си го правете постепенно и трайно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си