- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Отслабване чрез чайове.
Искам да питам някога използвали ли сте чайове за отслабване и има ли някакъв видим ефект?Разглеждах статии за Tava Tea пише, че бил един от най добрите, някой от вас използвал ли го е и има ли ефект?Китайския чай или японския?Или просто зелен чай от аптеката?Кажете ми, също инхула слим капсули помагат ли?Моляви се споделете ако знаете нещо или сте опитвали!?
с физическо натоварване е най-лесно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Спорт му е майката! Ако ще и марсиански чай да пиеш, без движение трудно ще отслабнеш.
Не прави тая грешка по-добре.
В спортната зала 100% гарантиран успех, ако си старателна.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може и на откритоИзбери спорт който ти харесва! Така няма да го правиш защото трябва (по задължение), а защото наистина ти се иска и всичко ще става лесно. Само не казвай, че няма такъв преди да си опитала поне няколко
Относно чайовете - зелен и черен не си взимай от аптека, ако въобще има там. Има специализирани магазини, където продават много хубави ароматни чайове. В сравнение с тях, тези от пакетчетата са градински плевели. Ако си от Варна мога да те упътя до такъв магазин. Чайовете са хубави, полезни, но само от тях няма да отслабнеш.
Някои си правят клизми с чай, може това да са имали предвид под отслабване с чай.
Спорт+добро хранене му е майката, чаят може евентуално да ти забърза малко метаболизма, но докато не се захванеш с тези две неща, не окачвай някакви кой знае какви резултати.
престанете да си търсите бързи и магически начини за отслабване ... магически няма , бързи има - но са вредни , размърдай си гъза - тренирай , намали въглихидратите ,тестеното и сладкото и се отървете от манията " да отслабна за морето " ... ако ще променяте нещо в тялото си го правете постепенно и трайно