- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- мислех че само по филмите го има
имам си стажанти в клиниката е днес по програма трябваше да уча една девойка
почнах аз да и показвам кое какво е как работи хематологичен анализатор биохимичен хормонален
показвах и как да работи с последен модел микроскоп какво да прави с кувиоза ехографа и други шашми общо взето неща които няма да и покажат там където учи и ще са и много полезни пък и никой друг няма мерак да занимава със стажанти освен мен
и когато реших да и показвам и хирургията ми каза следното
дословно ''аз съм красива няма нужда да ми разказваш толкова ще пробия каквото и да става''
при което останах на място и се чудех сънувам ли та реших да я пратя да чисти клетки далеч от мен
кажете ми че е единичен случай и че нещата не са толкова зле
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
случката ми напомни за този билборд.
http://profit.bg/news/Anglichanka:-p...id-107120.html
тежка съдба...
Последно редактирано от DarkTemplar : 01-31-2015 на 19:53
Welcome to the Jungle...
аз като стъпих за първи път в клиниката ми се искаше всичко да ми обяснят, ако може за един ден :Д
явно си ѝ натоварил мозъчето само с желанието си да я научиш на нещо.
Последно редактирано от pandabear : 01-31-2015 на 20:29
Само с красота няма да мине ...![]()
красотата умее да си отваря и краката, когато е необходимо
Welcome to the Jungle...
ей че си балък - да й беше подрязал крилцата - можеше и да ти се отвори парашута''аз съм красива няма нужда да ми разказваш толкова ще пробия каквото и да става''