- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам гърди ;(
На 14 години съм...Висока съм 170 и съм 47кг. Проблема ми е, че нямам гърди и това много ме притеснява. Какво ли не съм пробвала масажирала съм ги и т.н но нищо не помага... Писна ми всички да ми се подиграват и да ме мислят за недоразвит изрод![]()
Всички момичета от моя клас са чашки B и C а аз нямам почти нищо, само леко уж са започнали да растат, защото преди бях съвсем плоска, чашка А съм но си стоят така вече една година и не помръдват... Преди си пъхах разни неща в сутиена но после осъзнах че е тъпо и изградих достойнство... Проблема е че съм 7 клас, в нашия клас всички са свикнали но сега ще се местя в друго даскало и просто си нямам и идея как ще изтърпя подигравките там
![]()
![]()
Имам сестра на 21 години, която е чашка C (и майка ми също е чашка C) Сестра ми ми каза, че съм още малка но не вярвам тъй като всички на моята възраст са със големи гърди и аз не издържам.
Притеснявам се че ще са така още дълго време и никой няма да ме хареса... Може ли да ми кажете как могат да пораснат за едно лято
Какво трябва да правя...какво трябва да ям или какви упражнения трябва да правя
И дали има някакви таблетки които ускоряват растежа...не ми пука готова съм на всичко
Скъсвала съм се да рева не веднъж заради това че съм такава...
П.С Аз не искам големи гърди...искам просто да имам някакви за да имам самочувствие...![]()
![]()
![]()