.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    sisinka25
    Guest

проблеми със зърната на гърдите

здравейте мили дами казвам се Силвия на 22 години съм и от много време бих казала години имах връзка с едно момче което при секс така ми стисна едното зърно че като че ли все ноче се пукна и изтече капчица водиччка даже по малко,тогава гърдите ми бяха в развитие и зърната ми бяха много изпъкнали.усетих болка след това ходих при лекарката ми изписа ми гармастан мазах се ,но зърното не ми е и до ден днешен като другото смисъл в не издуто състояние изглежда като малко недоразвито,иначе си изпъква като другото в това няма проблем.някой път съм усещала лека пронизваща болка но това е рядко.бих искала да ви попитам но надали някоя от вас има подобен проблем,дали бих имала проблем с кърменето и дали може да се оправи по някав начин,мен мн ме е страх да не е напред в времето да ме хване някой рак мн ме е страх? мисля скоро да отида на мамолог но все пак нищо не губя ако се обърна към вас първо!!!благодаря предварително за отговорите ви

Повече от фен Аватара на fls63
    Зависи какво е изтекло?!Сигурна ли си,че е било водичка,а не някакъв секрет?Какъв цвят имаше?Според мен най-добре е да отидеш на мамолог по-скоро!Не се притеснявай,по принцип секретиращите зърна,е нещо нормално за възрастта ти.Но въпреки това най-добре посети мамолог,за да си спокойна : ).
    Ето ти лека информация за секретиращите зърна (може да си я разглеждала вече,но)...
    http://mamolog.net/%D0%B7%D0%B0%D0%B...80%D0%BD%D0%B0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си