.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Unhappy Петна по лицето

Здравейте ,
    От около 1-2 години ме мъчат едни петна по лицето , в страни на бузите , които изглеждат като пъпки , но не са със сигурност . Съмнявам се , че се появиха от един продукт на гарниер pure active с четката отгоре , една приятелка ми го препоръча и след 1-2 седмици от ползването му ми се появиха тези петна . Ако някой може да ми препоръча продукт за лекуването им ще съм много благодарна

Има едно нещо наречено дерматолог, при всички положения той би ти дал по-добър съвет как да третираш тези петна/пъпки. Иначе шипковото масло помага за избледняване и зарастване на белези, петна и прочие.

Повече от фен Аватара на fls63
    Мда,съгласна съм със Sirona,по-добре да посетиш дерматолог.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    На мен ми се бяха получили пъпки от презрамките на един сутиен. След като ги излекувах останаха тъмни петна от тях и не се махаха.Взех си това и то ги избели. http://apteka.framar.bg/30018284/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

Голям фен Аватара на fakesmiles
    И аз отскоро започнах да ползвам шипково масло с идеята да преборя няколко стари петна от пъпки по бузите.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Пробвай с цинкова маз съчетана с хума

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    На мен ми се бяха получили пъпки от презрамките на един сутиен. След като ги излекувах останаха тъмни петна от тях и не се махаха.Взех си това и то ги избели. http://apteka.framar.bg/30018284/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    и на мен са ми го препоръчвали
    +

Здравейте, не съм много сигурна дали това е точната тема но никъде из темите не можах да намеря някоя относно моя проблем - на бузките около носа имам малки подутинки, изстискват се но след време пак се появяват не знам как точно да ги обясня но не са като тези които ми излезнаха в гугъл - http://neli.bgvhod.com/files/2013/01/234_big.jpg . Моите са по формата на черни точки но са релефни. Моля ви ако се сетите за какво точно ви говоря да ми дадете съвет как да ги махна. Иначе за петната по лицето този крем Малабел на биотрейд наистина доста го препоръчват !!

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    А защо не отидеш на дерматолог? Той най-добре ще знае какво представляват точиците ти и ще те насочи към правилното им премахване и грижа. Тези експерименти с различни препоръчани мазила не са особено препоръчителни...

Това звучи твърде много като фоточувствителност след определен продукт. Задължително започни да слагаш слънцезащитен крем с висок фактор всеки път преди да се изложиш на слънце и спри въпросния съмнителен продукт. А страхотен избелващ ефект имат повечето крем пилинзи, както и продуктите с AHA и BHA киселини. А ако се ползват избелващи продукти задължително трябва да се нанася слънцезащитен крем с висок фактор.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

благодаря Ви

Stelthy
    Guest

Unhappy има много упорити

Аз повече от 2-е години се опитвах да премахна тъмни петна от челото си.На края лекар ми препоръча крем с кортикостероиди.Ефикасен е.Премахна петната за 1-а седмица,но трябва да се използва умерено.Ако някой има нужда ще му кажа името.Знам колко е неприятно.2-е години ходих с бретон за да скрия грозното петно което се разширяваше.Появи ми се от слънцето.Направих всички изследвания за да съм сигурна,че не е от черния дроб или друг по-сериозен проблем.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Stelthy какво е името? С рецепта ли е ?
    Моите не са тъмни, а по-скоро имам червеникави петна, които не са пъпки,а просто петна.

Цитирай Първоначално написано от Stelthy Виж мнението
    Аз повече от 2-е години се опитвах да премахна тъмни петна от челото си.На края лекар ми препоръча крем с кортикостероиди.Ефикасен е.Премахна петната за 1-а седмица,но трябва да се използва умерено.Ако някой има нужда ще му кажа името.Знам колко е неприятно.2-е години ходих с бретон за да скрия грозното петно което се разширяваше.Появи ми се от слънцето.Направих всички изследвания за да съм сигурна,че не е от черния дроб или друг по-сериозен проблем.
    Може ли крема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си