.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 268

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аурисе, ти знаеш ли колко много осъдени мафиоти има в България и опровергани в Европа, че дори и с върни пари от държавата??
    айде покажи ми ги тези осъдени мафиоти --
    да не се окажат накрая мангали, които някой е подлъгал да подпишат някой документ ?

И нали не се опитваш да ми кажеш, че ЕС няма против Румнъците да си съдят престъпниците, ама нас се опитват да ни преебат ? Доста ... шизофренично ще прозвучи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    да не се окажат накрая мангали, които някой е подлъгал да подпишат някой документ ?

И нали не се опитваш да ми кажеш, че ЕС няма против Румнъците да си съдят престъпниците, ама нас се опитват да ни преебат ? Доста ... шизофренично ще прозвучи
    Как няма да има?
    Нали ако няма цялата теза на климата, че ЕС е виновен отива на юг.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

В Ръминия също видя едни големи червени петна, нали? Не си мисли, че и там е добре. А и Румъния са по-силна държава, по-добре отстояват правата си, имат патриотично мислене, явно.
    Патриоти са и в скандинавските държави, не са глобалисти като теб.

Та единия пример е Доган. А след него ще оставя ти само да ги намериш. Из БСП и другите партии. Безкрайно са.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-02-2015 на 17:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си