.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Явно ти харесва да ти обръщат внимание. Ако наистина искаше да си с него щеше да летиш от щастие, когато ти е признал, че те харесва, а не да го блокираш.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Явно ти харесва да ти обръщат внимание. Ако наистина искаше да си с него щеше да летиш от щастие, когато ти е признал, че те харесва, а не да го блокираш.
    Да бе,моя случай е подобен:
    Харесвах много една пикла от моя клас даже бях влюбен в нея (за пръв път ми се бе случило макар,че съм 12-и клас) и бяхме много добри приятели.Бях луд по нея-следех я,мислех за нея,говорех постоянно за нея,сънувах я и т.н. Като се събирахме с нейни близки чаках тя да стане и започвах да я хваля пред другите-колко е умна,мила красива и такива глупости.Правех го пред тях,защото знаех,че те ще й кажат.Мислех стратегия.Даже въобще не мислех...Скоро видях,че тя е разбрала,защото започна да се държи по-странно.Някак си не ми обръщаше толкова внимание като преди,командореше ме,а аз глупака припках по нея като кученце.Постепенно обаче започнах да виждам за какво иде реч.Дойде вече лятната ваканция и въобще не се виждахме,понеже тя е в другия край на града и нямаме общ път по който да минаваме.Хораа мина цялото лято а тя не ми се обади нито веднъж.Преди се чувахме на ден по 10-15 пъти,а за СМС-ите да не говориме...Обаче и аз съм един дебил-въобще не исках да й звъня,чаках тя да се обади...Така и не дочаках.На 16 август получих едно съобщение,че съм поканен на рожден ден.Казах си за какво да ходя,тя сигурно не иска да ида,а просто от уважение ме кани,пък и исках да й върна за цялото лято...От тогава тя не ми говори.Сигурен съм,че дори не знае за какво ми се сърди ама айде...Цели два месеца едвам ядях.Свалих 7 килограма при положение,че съм 65-това си е голяма загуба...Та искам да кажа,че това което си направила не е никак хубаво.Когато си го отрязала замисли ли се как се чувства той?Все някога ще те забрави,но има ли нужда да стават такива глупости за едното НЕ ? А и ти самата каза,че го харесваш,защо не си тръгнала с него? Не те нападам,понеже изобщо не те познавам,но недей да мислиш само за себе си-помисли за последствията,които оставяш след себе си
    Последно редактирано от nikolai_777 : 02-02-2015 на 20:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си