Излизам с едно момиче от седмица. Когато сме заедно всичко е супер, говорим си постоянно всичко ок. Но сякаш когато не сме заедно и си пишем не излизат теми за какво. И чата е някак скучен. Да се питаме как сме, какво правим някакви такива неща. Чата не върви.... Някакви идеи как да се промени това? Като първите дни всичко беше наред, но последните дни сякаш стана така.
Важното е когато сте заедно и то не пред компютъра, да намирате теми. Чата не е толкова от значение.
Така и ти си прав, но все пак отначало не беше така. Все имаше за нещо да си пишем, да си кажем, пък сега едно нищо.
Нали разбираш, че няма как 24/7 да си приказвате и да обсъждате някакви теми, така в един момент ще се чувствате задушени един от друг. Трябва да има и малко свобода, всеки да си има някакви странични ангажименти.![]()
Когато с някои на живо всичко върви добре,чата се ползва само за да си уредите среща...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
От кога чата стана толкова важен компонент от една връзка?
Ще мине като се поопознаете.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Надявам се да се опознаем. Просто като съм бил друг път с момиче сме си писали доста по често от сега и затова сега ми е някакво странно, и ми се струва, че нещо не върви. Въпреки, че не е така.
П.С. забравих си паролата на стария профил.