- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя--- КАк да върна тръпката и да си я върна
Здравейте приятели и приятелки.... Имам приятелка от 6 месеца(днес ги направихме или щяхме и аз нз).С нея винаги сме били много добри,близки приятели познаваме се от деца но не се бяхме виждали с години и сега 2 години се зарибявахме не постоянно ми по 3-4 месеца и винаги е имало тръпка и емоции .... Нещо стана миналата седмица като бяхме на бар на др сутрин в неделя тя се събуди и всичко беше нормално и изведнъш тя започна да говори била е добре с мен но нещо и липсва... Първо казваше свобода сега като говорихме очи в очи каза че тръпката изчезнала просто се събудила и била променена искала да бъде свободна... И почнахме да се караме видяхме се нормализира се всичко после пак като дойде в петак всичко окей каза че и липсам гушкаше ме целуваше ме ... вчера през деня нещо и стана и превключи и взе да вика и нз си кво .... каза че иска да сме си приятели нз била объркана и неискала мъж до нея който да и е в съвеста..... Уш скъсахме нз си кво нно се виждаме закачаме се гушкаме се без целувки и секс=== обаче не премахна обвързвания в ФБ знам че незначи нищо но ми е няква надежда.„... Мога ли да си я върна и да разпаля тръпката..... Как да постъпвам.... Каза че не иска да ме загуби щото ще е съсипана просто и трябва време и иска да е свободна и постоянно променя нека мине време ще видим после пак превключва ... Незнам какво да правя
ако може да помогнете.... Първите сме си с други не сме спали....
Забравих да кажа че съм и голям идиот .... ТЯ каза как да бъда с тебе като ти не спираме да се ядосваме за минали работи ти няма да погледнеш пред нас .... бяхме се скарали преди да идим на бар един два дена.... и когато я видях преди бара и казах че я обичам и тя ми отвърна .... и на другия ден станаха тия работи ............ Аз я карах да плаче и яд мее помня като се видяхме и си казах повече няма да говоря за минали работи и така и изведнъж на другия ден всичко се обърка.....Моля ви кажете като сме в момента хем сме хем несме гаджета.... и мислим как да се справим---- Аз искам да запаля тръпката
Направи някой мил жест - подари й цвете без повод, заведи я някъде само двамата - кино, бар, нещо, което харесва?
Не се натрапвай, не й досаждай, просто бъди с нея, шегувай се, споделяй й някакви неща, но не я притискай да слага етикет на отношенията ви. Гушкай я, но не прекалявай, не се натрапвай, просто й покажи загриженост и нежност, без да ставаш досаден и да изглеждаш отчаян.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Благодаря.... Мислех да направя нещо подобно.... другото което мислех е както се бях скарал с нея през 2013 края на лятото една година не си говорихме и 2014 като се сдобрихме и почна всичко.... но мисля да пробвам с мил жест първо
Не знам за какво сте се карали, но ако тя има съмнения относно връзката ви е по-добре да не насилваш нещата. Както казах, някакъв мил жест - някоя плюшено мече, някое цвете. Ти трябва да знаеш какво харесва тя![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Тръпката за секс, и като цяло тръпката се създава , когато има нестабилност в отношенията - тогава възниква еквивалетно по сила притегляне.
Кажи й ти, че не можеш да имаш доверие на жена, която всеки ден си сменя мнението - кажи и отсечи, и я изчакай после да ти се моли.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Най-добре й дай малко време.
ДА и ние мислим така малко време и да видим кво ши е.....но да гледам да съм мил приятен ау .... да и направя ли изненада----- Като говорихме с нея тия дни и казах дай да си дадеме време нали да не си пишим и виждаме примерно 10-20 дни в края на февруари да се видим... Тя пита що да не си пишим аз викам да видим дали ще си липсваме и така----- И ако ми пише че и липсвам или нещо на другия ден съм до нея :P== Нз как да постъпя гледам да не притискам нещата осъзнавам че сме във застой и аз съм виновен че приказвах лоши работи от миналото и наши грешки и ще спра да го правя.... но как да се държа да си пишем ли щото трудно издържаме без да си пишем![]()
винаги сме си говорили много със часове и сме си чатили с часове--- сега гледам да и дам време и не пишим толкова много обаче мин седмица четвъртак ми вика липсваш ми искам да те гушна ... после пак мина на тва че не иска връзка и не търси друг... затова мисля да пробвам
като приятел пак зарибявки да има и да не я притискам ... ще и взема цвете но нз кога да го подаря 14 фев е свети ...ма искам да е без повод
Няма как да сте си хем много близки приятели, хем да има онази тръпка между вас. Избери си едното от двете и действай по съответния начин.
начи най-добре за не бъда никакъв с нея нито приятел нито нищо :d
NomNomNom е права - отсечи като мъж и не я търси определено време , дръж се дръпнато , ако има чувства към теб ще се засилят. Комуникирай и с други момичета - момичетата страдат по нещо , "което може да им бъде отнето" . И така след като е подразниш известно време и тя осъзнае ,че те обича или не и удари един здрав секс и такам![]()
Снощи отидох на бар знаех че тяще ходи .... и нарочно я засякох на кафето в 23:30 и приказвахме си и тя избухна и каза ти нарочно си тука да ми провалиш вечерта нз си кво ----- После в бара я викнах замалко усмихваше се танцувахме и беше пила и я попитах наистина ли нямаш чусва и тя каза Да и се смееше на два три пъти я виках да говорим и танцуваше и идваше---- и на сутринта като стана и взе да се заяжда нарочно дойде нали--- неможеш да свикнеш и се карахме 4 часа .... Зодия Овен е тя Аз съм Близнаци и винаги съм я разбирал от страна на всичко и че иска да има свобода никога не съм я ограничил а тя ме оставя затва че се събудила искала свобода и нямала чуства към мен
Последно редактирано от MCDwhite : 02-08-2015 на 16:37
Трябваше като си в този бар да се забавляваш с друго момиче, а не с нея...
тя ми хвърляше погледи .... ма нямаше толкова свободни момичета и те повечето възрастни по на 30 години нямаше --- иначе щях..... Немога да разбера като няма чусва що се ядосва на тва че съм си бил говорил с нейната приятелка и съм бил ревал на рамото и нз си кво пък съм си казал две приказки ---- вика ако искаш се зарибявай с нея не мипука нз си кво ала бала
Ревнува естествено и се дразни, а още повече ще се дразни, ако те види щастлив с друга.
Искам просто да осъзнае че има чусва и да спре да се прави на кучка==== Та точно тва се чудя как да се държа с нея да и пиша да не и пиша .... да мине 2-3 седмици и тогава да и пиша да се видим
Последно редактирано от MCDwhite : 02-08-2015 на 18:30
Меен, трябваше да започнеш с това, че тя е овен....преди всичко трябва да разбереш, че тя не се бори само с теб и само за връзката ви, тя се бори със себе си, защото хем те обичам и й пука за теб, хем обаче вече един вид си й омръзнал, но не иска да те нарани и се чуди какво да направи; аз съм в същата ситуация, по същия начин правя точно в момента, както ти обясняваш че прави приятелката ти и съм овен. няма как, кучки сме (понякога или по-често, толкоз), такива сме, но си ни обичате,защото сме огън.
В случая наистина те съветвам само да я оставиш малко време, наистина поне до към края на месеца, да си събере мислите и да й помине малко, и ти дотогава ще ги усетиш нещата. време му е майката. ако до 1март примерно една горна времева граница, мъглата (ви) не отимине, няма и да отмине.
важно е хората да усещат правилния момент, в който да се оттеглят и всичко да продължи, не е фатално, естествено е.