ДА и ние мислим така малко време и да видим кво ши е.....но да гледам да съм мил приятен ау .... да и направя ли изненада----- Като говорихме с нея тия дни и казах дай да си дадеме време нали да не си пишим и виждаме примерно 10-20 дни в края на февруари да се видим... Тя пита що да не си пишим аз викам да видим дали ще си липсваме и така----- И ако ми пише че и липсвам или нещо на другия ден съм до нея :P== Нз как да постъпя гледам да не притискам нещата осъзнавам че сме във застой и аз съм виновен че приказвах лоши работи от миналото и наши грешки и ще спра да го правя.... но как да се държа да си пишем ли щото трудно издържаме без да си пишем винаги сме си говорили много със часове и сме си чатили с часове--- сега гледам да и дам време и не пишим толкова много обаче мин седмица четвъртак ми вика липсваш ми искам да те гушна ... после пак мина на тва че не иска връзка и не търси друг... затова мисля да пробвам
като приятел пак зарибявки да има и да не я притискам ... ще и взема цвете но нз кога да го подаря 14 фев е свети ...ма искам да е без повод